Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: TK da li ste za upoznavanje 6.11.2008 14:09:21
ziki
Ja mislim lijevo, al opet ja nisam vozac pa sam mozda promasila o kok semaforu pricate. Maslacak, dolazis li i ti ko nas, ne znam odakle si
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: TK da li ste za upoznavanje 6.11.2008 14:13:14
Vedica
zavisi odakle dolazis *ako ides od fis-a onda na semaforu ides pravo i uz sami put na desnu stranu je ETNA
**ako dolazis iz pravca grada (dakle ides iz carsije, prema bolnici pa pored stambenog naselja LUKE) onda na semaforu skreces lijevo prema tuzli i opet uz sami put je ETNA
ili ako je lakse posto sve mi zivimo u carsiji da se cujemo preko pp, razmijenimo brojeve telefona, pa kad vi u subotu dodjete u carsiju nadjemo se recimo kod mosta do kojeg znas doci i onda sve zajedno idemo u ETNU. ako ostale ne mogu evo ja se nudim da budem vodja kolone
RE: TK da li ste za upoznavanje 6.11.2008 14:19:48
ziki
Predlog prihvaćen, Tarikova kolica vuče jedna konjska snaga bićemo spora kolona
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: TK da li ste za upoznavanje 6.11.2008 14:46:52
lamka
auu vi ste to vec uveliko pokrenule Evo ovako Medavi bi trebao ici sa mnom u paketu ili ja s njom nemam pojma. Ona je sad u Zenici ali bi trebala doci danas. Ako ne onda ja dolazilam sama s Lamijom. Ja vam nemam pojma gdje je Etna. Znam proci kroz Gracanicu i isla sam u interex. Nije vam loša ideja da se nademo kod mota pa da onda Jedna od vas ide napred. Evo ja cu vam sad svima poslati svoj broj na Pp.I znaci u subotu u 13 sati definitivno.
RE: TK da li ste za upoznavanje 6.11.2008 15:03:09
lamka
A recimo ako vam vise ogovara mozemo se mi naci na tom semaforu. znam da malo prije njega ima parking ispred nekog poslovnog prosatora. cula sam se s Vildanom (medavi) i ona dolazi sa mnom. znaci zabiljezite nas tamo
RE: TK da li ste za upoznavanje 6.11.2008 15:27:24
ziki
Ako bude kise mozda te pozovem upomoc
RE: TK da li ste za upoznavanje 6.11.2008 15:29:32
ziki
za 600 -ti post
iskreno i ja jedva čekam i samo gledam kakvo je vrijeme jer Medavi ne zna hoće li ići a meni nesto crnjak da idem sama s Lamijom znas kakav je put od srebrenika do Gračanice sve neke okuke ali mm mi kaze samo polako pa se vdimo