m.i.n.a. -> RE: Strah od letenja (17.12.2012 13:43:00)
|
opcija veselih boba uvijek postoji:-)) na prvoj kontroli meni zapistale cizme,arman je naravno vec sve kontrole i tete prosao i seta se alje..ja se skidam i kazem teti da ga zaustavi..prolazak,pregled tekucine,oblacenje cizmi,arman,uzeli nam sok i vodu dvije flasice:-))pokusaj ulaska u suvenirnice propao,trazi izlaz..kontala skinut kais od kaputa da ga svezem jer on trci,odee a ljudi milion...nadjemo izlaz,i onda trka,skakanje i sve sto ide da se postigne veliki umor kod mog armana da mituje dva sata u avionu..trpaj ruksak,torbicu,kolica koja iz gluposti svoje nisam odmah predala i njega..preglčed pasosa,autobus,avion..odmah spustila roletnu na prozoru i dernek pocinje..dva staa leta dobro prosla,arman mene zaokupiro da ne mislim...sletili,pozuri da izadjem i nadjem izlaz za drugi avion,arman ide u jendom smjeru ja u drugom...vec pospan..hajmo opet trci,skaci da se zaigra i od beca sreca spavao...u sarajevu cekaj stvari,hvataj torbe i taaako spor salter za pasoku kontrolu...pa u auto do zenice:-)))a u zenici evo derneka..al o tome cemo u februaru na kafici u tvojoj basti:-))
|
|
|
|