MamaPutaTri -> RE: 10.nedjelja - krvarenje ili...? (20.11.2008 4:09:45)
|
[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]Zao mi je Valika. Znam kako se osjecas. Ja sam danas otisla u drugu kliniku tek moram papire predavat itd al nazalost imala sam hitnih obaveza oko muzevih papira i morala sam otic, dala mi je sekretarica broj da zovem medicinsku sestru i sa dvoje djece i ovim MMom nisam ni stigla nazvat, a sad je vec kasno. Sutra cu ujutru. Jos krvarim, sve ko mali ugrusci, al ne prestaje, nije toliko puno al ne staje nikako. Malo ko pomalo izadje da natopi ulozak. Pa nista pa onda opet sve tako. A blijeda sam ko krpa, danas sam uzasnu migrenu imala koja je prestala kad sam jela podosta mada nisam ni gladna. I vrat me uzasno boli, krsta i uz to mi noge slabe. To mi se desavalo od pocetka malo kad ne popijem kalcijum taj dan da mi koljeno ko skljone al sad su mi skroz ko noge slabe, sve moram lezat ako mogu. Jednostavno ko da su od gume savijaju se. CUdno. Premorena kontam uskoro na spavanje. Ja sam ti u Americi. I koliko god kontala teze je nasim zenama dole, ja cu vam rec nemoze se niko snasim doktorima poredit. Mozda ih ima malo i nema se stredstava al iskreno po vasim pricama zvuce mi puno profesionalnije i pametnije i ozbiljnije prije svega. Da samo znate kakvih sam se ja ovdje promasaja nagledala. Ja da ih slusam ne bi ni ja ni djeca mi bila ziva od svih pogresnih lijekova i svega. KOliko puta samo su mi djeci davali pogresne dijagnoze, srecom se ja sama upucujem i citam po netu najvise a i po knjigama. Pa su htjeli mi malog na lijekove za astmu intenzivnu a na kraju ispali krajnici i tako to. Uzas. Inace su malo i spori da reaguju, znam kad je malom krv iz nosa isla djete dvije godine kao treba mi termin a termin nema do sljedee sedmice, pa reko nece mu krvarit valjda nos sedmicu dana. Ma haos. Ova mi je zvucala malo ozbiljnije danas, vidjecemo sutra sta ce rec. Vec sam se predala sto se bebe tice, i ne osjecam vise stomak tako ko sto je bilo,neznam. Plakala sam danas, zao mi je sto se nisam vise trudila oko toga, cuvala bolje receno, nije da ja dugo pokusavam il nesto tako, al jednostavno sam se tako vezala, nesvjesno znam da sam bila toliko sretna zbog tog djeta,toliko me obradovalo, jednostavno je takvo mozda bilo. Mozda lupetam al opet mislim da neke zene znaju o cemu pricam. Ja sam sa oba svoja prva djeteta sve osjetila od pocetka i jaku vezu sa njima nekako. Neznam. Pa i ovaj put, al eto. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|