Anoniman -> RE: Muško ime (31.5.2010 22:32:28)
|
IZVORNA PORUKA: azraj IZVORNA PORUKA: frenkoza IZVORNA PORUKA: Ilhana RR IZVORNA PORUKA: dadada A gdje su nestali Aleni, Farisi, Harisi, Emiri,Ibre,Denisi,Adnani,Amiri...??? kako ja znam to su albanska imena ili se varam [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] alen, faris, haris, emir, Ibrahim (ne Ibro), adnan, amir... to su muslimanska imena, a pretpostavljam da ih i albanci daju.... armin, almin, almir, eldar, admir, za ta imena nisam sigurna da su muslimanska i nisam im mogla pronaci znacenje.... ako neko jeste nek me ispravi.... a koja se meni svidjaju: afan tahir talha zejd mesud abas - abaz ilijas - ilijaz imran selman i naravno ime mog sultana - abdulah.... kao i sva imena izvedena od 99 Allahovih - Abdurahman, Abdulkerim, Abdulselam, isl.... Ja nesto nisam sigurna za Alen jer moj brat kada je zavrsio Islamski fakultet je bas predio sebi ime sa Alen na Alem,da se ne bi kao pogresno protumacilo zato sto nije ime muslimansko Alen je, koliko ja znam, francusko samo su ga kod nas muslimani rado "prisvojili"...a meni je pravo lijepo ime
|
|
|
|