Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: trudnoća, porodiljsko i fakultet 24.1.2008 15:03:18
MirelaK
Evo da vam se i ja pridruzim. Moja prijateljica je studentica,mislim da je redovan student, i dobijala je porodiljskog 120 KM. Nije nigdje nikada radila. Ona mi je rekla da ukoliko i muz ne radi dobivas 250 KM. Treba odnijeti potvrdu sa fax-a da si student i nista vise ne znam. Ja sam u braku 3 mjeseca i zelim ! pozdrav svima
RE: trudnoća, porodiljsko i fakultet 24.1.2008 16:09:18
Hamos
Adana, ako hoces da zamrznes godinu mislim da to moras da uradis kada su upisi, znaci septembar ili probaj kada se upisuje iduci semestar, ako upisujes semestre posebno..
RE: trudnoća, porodiljsko i fakultet 24.1.2008 18:04:09
Emina*
Hvala ti,u svakom slucaju.... Svakako sam planirala otici malo da se raspitam ,pa nemam sta izgubiti (osim svojih zivaca) ako pitam .. hihihi Hvala ti jos jednom...