Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Pomoc da spasimo vid i obezbijedimo norma... 6.12.2012 7:53:01
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: ElmaB
Evo poslala sam ja klix-u da objave a Avvaz će svakako objaviti. Vijest kruži širom facebooka, tako da se nadam da će se novac što prije skupiti jer se ne radi o stotinama hiljada ipak je manji iznso koji nije nadam se tako teško skupiti.
I ja se nadam da bi trebalo biti brzo skupljeno, jer se ne radi o velikom iznosu...
RE: Pomoc da spasimo vid i obezbijedimo norma... 6.12.2012 12:41:10
Visnja RR
djevojke najpametije je da svako koliko moze uplati na ZR koji je naveden u tekstu... jer je tesko da uskladimo termine kad neko moze na kficu... a najlakse je kaad vec ima racun da se na njega uplati... sigurna sam da ce se taj novac skupti za par dana ...ipak je operacija vrlo blizu...sigurno ce i krenuti dan ranije a novac opet mora imati i dan prije polaska ... vrijeme je u pitanju pa je najbolje da svako ode do banke