hapymum -> RE: Posljednji pozdrav Ajri! (17.12.2012 22:05:02)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa draga moja Funky hvala ti na riječima utjehe ja sam dobro, oporavljam se, živim idem dalje, pomalo bezglavo al idem.... danas sam vodila Ajšu u vrtić i sve tete su plakale, a ja nisam, stisla sam zube i glasa nisam pustila.... žao mi je male Ajše koja još uvijek misli da je seka u stomaku, to me najviše "udari", ono kad ona poljubi stomak i kaže voli te sestra.... e tad bi vrištala no ja se nasmijem i kažem "i tebe Ajra voli, najviše, ovoooliiikooo" tuga ti je jebena stvar, pustiš li je malo ona uzme maha, pa ti udje u svaku poru..... gledam se na ogledalu i sve je kao prije izuzev mojih očiju, u kojima će tuga ostati vječno pa se pitam kako? zar poslije svega ne bi trebala izgledati drugačije...... zar svaka crta moga lica ne bi trebala izgledati kao krik??? [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Da ti Allah dz.s olaksa,,nema se sta drugo reci,potpis na svaki post.
|
|
|
|