RE: Posljednji pozdrav Ajri! (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> U zagrljaju žalosti

Poruka

mamine oci -> RE: Posljednji pozdrav Ajri! (12.12.2012 11:07:08)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

hvala vam djevojke... Bila sam tako bespomocna da uradim bilo sta, nisu mi je dali ni na tren.. Moj muz je imao priliku biti s njom, moja lijepj djevojcice... Sunce moje, zar je ovako moralo biti? Ljepotice moja, kako cu naci smiraj? Dusa mi je prazna, oci mamine, zasto si me ostavila? Zasto se nisi borila?

[sm=smiley31.gif]

hatepsut -> RE: Posljednji pozdrav Ajri! (12.12.2012 11:09:09)

IZVORNA PORUKA: mamine oci

hvala vam djevojke... Bila sam tako bespomocna da uradim bilo sta, nisu mi je dali ni na tren.. Moj muz je imao priliku biti s njom, moja lijepj djevojcice... Sunce moje, zar je ovako moralo biti? Ljepotice moja, kako cu naci smiraj? Dusa mi je prazna, oci mamine, zasto si me ostavila? Zasto se nisi borila?

[sm=smiley31.gif]

[sm=smiley31.gif]

Honey3 -> RE: Posljednji pozdrav Ajri! (12.12.2012 11:47:32)

[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

snjeguljicaa -> RE: Posljednji pozdrav Ajri! (12.12.2012 11:57:51)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] jednostavno nemam rijeci jako jako mi je zao Dragi Allah vam dao sabura[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Super Beba -> RE: Posljednji pozdrav Ajri! (12.12.2012 12:12:47)

vesela
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Mya_81 RR -> RE: Posljednji pozdrav Ajri! (12.12.2012 13:01:06)

Naj, najveći [sm=smiley31.gif]
[sm=rozica.gif]

reallove -> RE: Posljednji pozdrav Ajri! (12.12.2012 13:13:46)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Mirkica -> RE: Posljednji pozdrav Ajri! (12.12.2012 13:36:16)

IZVORNA PORUKA: mamine oci

[sm=smiley31.gif]

ljubim te veselice moja [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

aazra -> RE: Posljednji pozdrav Ajri! (12.12.2012 14:27:49)

Veeseelaa mila [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley31.gif]

Duša je sad na nekom ljepšem mjestu...[sm=rozica.gif]

Alma_27 -> RE: Posljednji pozdrav Ajri! (12.12.2012 14:35:53)

IZVORNA PORUKA: D_K

draga vesela, sve smo tugovale sa tobom i molile se da izdrzis ovo tesko iskusenje.
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

i sad sve mislimo na tebe. nisam te nikad u zivotu srela a svaki dan mislim na tebe [sm=smiley31.gif]

minie -> RE: Posljednji pozdrav Ajri! (12.12.2012 15:00:03)

Vesela  [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Ni ja te nisam upznala, ali si u mojim mislima bila stalno ovih dana. Da vam dragi Allah olaksa dane koji dolaze...

Amam -> RE: Posljednji pozdrav Ajri! (12.12.2012 16:18:43)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] za tebe jaka zeno....

amanullah -> RE: Posljednji pozdrav Ajri! (13.12.2012 15:35:19)

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
Da tebi i tvojoj porodici Bog da snage, sabura i hrabrosti da ove teske trenutke prevazidjete....
Tako mi je zao Vesela [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
Budi nam jaka....

amin [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

neki x -> RE: Posljednji pozdrav Ajri! (13.12.2012 15:43:25)

IZVORNA PORUKA: Lulu_08

Dusice draga..tako bih te rado zagrlila, ne da ublazim tvoj bol jer moj zagrljaj za to nije dovoljno jak, vec samo da ti dam do znanja da mislim na tebe [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

sporty mamaa -> RE: Posljednji pozdrav Ajri! (13.12.2012 18:01:59)

Draga Vesela jako mi je zao sto si morala proci sav taj pakao... Zao mi je sto je tako moralo biti, ti si jaka zena, dio tvoga srca ce uvijek boljeti, ali opet ces se smijati i biti vesela i roditi svojoj Ajši bracu i seku.... Sve ce ovo jednom biti proslost, a tvoj andeo ce te gledati i cuvati s neba [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

veeseelaa -> RE: Posljednji pozdrav Ajri! (13.12.2012 21:58:03)

Zao mi je sto je tako moralo biti, ti si jaka zena, dio tvoga srca ce uvijek boljeti, ali opet ces se smijati i biti vesela i roditi svojoj Ajši bracu i seku...

hoću aBd, poslije kiše dodje sunce

ja izlazim iz bolnice, mm i brat me čekaju, vidim ih i počnem da plačem a moj muž divni će , brišući mi rukama suze
"ne plači, rodićeš ti nama još petoro djece"[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley27.gif[/image]

rerica -> RE: Posljednji pozdrav Ajri! (13.12.2012 22:01:30)

Zao mi je sto je tako moralo biti, ti si jaka zena, dio tvoga srca ce uvijek boljeti, ali opet ces se smijati i biti vesela i roditi svojoj Ajši bracu i seku...

ja izlazim iz bolnice, mm i brat me čekaju, vidim ih i počnem da plačem a moj muž divni će , brišući mi rukama suze
"ne plači, rodićeš ti nama još petoro djece"[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley27.gif[/image]

ne znam te licno,al uz tebe sam u mislima,da ti Allah da sabura....[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

anidla -> RE: Posljednji pozdrav Ajri! (13.12.2012 22:01:44)

divan je!!!

veeseelaa -> RE: Posljednji pozdrav Ajri! (13.12.2012 22:03:28)

ne znam te licno,al uz tebe sam u mislima,da ti Allah da sabura....user posted image user posted image

hvala draga
sve ste vi meni divne
mnogo mi znači što ste uz mene
sve te sms poruke, pozivi, telegrami
ma nemam riječi

veeseelaa -> RE: Posljednji pozdrav Ajri! (13.12.2012 22:10:54)

divan je!!!

joj jeste, voljela sam ga do neba a sad ga volim i iznad neba

tako me je tješio, tako je bio uz mene
sve radi da mi bude lakše
nije mu lako, isplakao je more suza, ipak je on bio uz malenu...... valjalo je i dženazu obaviti i spustiti njen tabut u mezar[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
kaže mi "imala je tvoje oči, crne i velike" [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
opisao mi je sve što se dešavalo od A do Ž, tako mi je dočarao da sam imala dojam kao i da sam sama bila tu
zamislila sam hodnike, sestre, doktore, nju, inkubator, njeno lice, ruke.....
kad zatvorim oči mogu je osjetiti

Hanady RR -> RE: Posljednji pozdrav Ajri! (13.12.2012 22:12:26)

[sm=smiley27.gif]
[sm=smiley31.gif]

teacher75 -> RE: Posljednji pozdrav Ajri! (13.12.2012 22:13:13)

joj vesela[sm=smiley19.gif]ne daj se, duso moja[sm=smiley31.gif]

veeseelaa -> RE: Posljednji pozdrav Ajri! (13.12.2012 22:14:20)

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley27.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Hanady ti kad si me zvala ja ne znam ni šta ti rekoh..... poslije kontam šta rekoh ja Di[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
nekako sam bila u nekom polusnu[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

veeseelaa -> RE: Posljednji pozdrav Ajri! (13.12.2012 22:15:25)

IZVORNA PORUKA: teacher75

joj vesela[sm=smiley19.gif] ne daj se, duso moja[sm=smiley31.gif]

ljubim ja tebe
držim se ja , šta me snadje dobro sam

ajla86 -> RE: Posljednji pozdrav Ajri! (13.12.2012 22:15:31)

nemam rijeci da te utjesim ejr utjehe nema....
nadzi je u Ajsi svojoj i porodici....
svaki dan mislima na tebe....na tvoju svaku bolnu suzu...
nadam se da ces se sto prije oporavivi-psihicki- ti to mozes i moras jer valja ici daljee....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>