Gigana -> RE: Crveni plikovi na mošnjama kod bebe (4.11.2008 9:31:07)
|
Bila sam sinoć kod pedijatra i rekla mi je da joj to izgleda kao klasična alergija. Nije mi dala nikakvu kremu, ništa, samo mi je rekla da ga držim bez pelene što je moguće više i da ga ne mackam puno kremama. Ja sam joj onda rekla da mi je zadnji paket pelena koji sam koristila (Pampers Sleep&Play) bio užasan, svaka je procurila i smrdila, na što mi je ona rekla da je vrlo moguće da mu je neki sastojak (gel ili losion koji se nalazi u tim pelenama) iziritirao kožu i da pod hitno mijenjam pelene i 2 dana stavljam samo pamučne. Odmah smo otišli u DM i kupila sam one eko pelene, pa sam mu pred spavanje stavila prvo pamučnu, pa onda eko. MOguće je da mu je pao imunitet, jer je on već 7 dana jako prehlađen, šmrca, kašlje, a povrh svega ga muče i zubići. Stolica mu je ok, nisam primjetila da je rijetka. Ja ću definitivno na svoju ruku kupiti hipermangan, pa ću ga time sapirati, a mogla bi uzeti i kanesten kremu (ne moram ga valjda opet voditi pedijatru zbog ove kreme?) U svakom slučaju, hvala vam na savjetima, a ako ima još neko dobar savjet u vezi pelena (koje pelene su najbolje za ove slučajeve) neka me posavjetuje. Poljubac za sve vas!
|
|
|
|