lady_bubamara -> RE: Prvi pregled nakon poroda (24.8.2013 21:31:42)
|
IZVORNA PORUKA: ada_ IZVORNA PORUKA: ninulina IZVORNA PORUKA: ada_ IZVORNA PORUKA: ninulina IZVORNA PORUKA: ada_ ninulina jesi bila na kontroli? joj draga čitav dan razmišljam o tome jer trebam u utorak na pregled a mene strašno dole boli pogotovo kada sam na wc šolji razmišljam da li i da odem bojim se da bi me moglo boliti dok me pregleda kad me ovako sad boli.... jesi konacno bacila pogled na komsinicu [sm=smiley1.gif],jesul ti poceli odpadat konci,mazes li sta? ni ja jos nikad nisam bila a vec treci mjesec [sm=zmeden.gif],ne boli me nista,imala menstr.sve normalno pa cu sacekat jos malo i otic privatno uradit papu i uz... nisam još ženo [sm=smiley36.gif] muž bacio pogled al onako na brzinu kaže nema ništa dole nema konaca nema ništa osim što je nekako smežurano sve pa ne znam jel to inače normalno, a valjda jeste . ne mažem ništa na izlasku iz bolnice mi rekoše da ranu držim suvom i da je luftam koliko mogu kad se istuširam da je baš dobro posušim i to je to. a dole mi je osjećaj kad sjedim pa ustanem kao da mi neko i mjehur i matericu i sve naglo povuče pa se nesvjesno uhvatim dole, ma isto kao da će mi ispasti . ma svakom tako kazu ni ja svoju nisam nicim mazala do jedno mjesec a onda sam mehlemom pravljenim domacim i bilo mi je super,a taj osjecaj sam imala do 40 dana jer se sve vraca na svoje mjesto,povlaci se prema dole pa prema unutra zato imas osjecaj da ce ispasti hehehe,samo se cuvaj ne dizi nista tesko i bez naglih pokreta dok te ne prodje taj osjecaj... aaaa znači i kod tebe tako bilo , e dobro onda , lakše mi je sad. ja sve kontam da se nije dole šta "zeznulo" [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|