trombocitoza (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca

Poruka

beban -> trombocitoza (27.11.2012 21:27:43)

Da podignem temu ako nije problem na ime povećanih trombocita, naime moje dijete na sve angine i ostalo reaguje istim bili čak i 1200, ako imate iskustvo podijelite...

mamma mumi -> RE: trombocitoza (8.12.2012 23:03:06)

Poveacni br. trombocita je normalan posinfektivni nalaz, nemoj brinuti

moj sin -> RE: trombocitoza (8.12.2012 23:09:47)

A sta kada su trombociti umanjeni......mislim da su ispod donje granice , koja je ako se ne varam 140 necega?????[sm=zmeden.gif]

klemzi -> RE: trombocitoza (8.12.2012 23:20:26)

Ako su trombociti umanjeni onda je riječ o trombocitopeniji. Moj bebon je to imao i primao je intravenozno same trombocite.

moj sin -> RE: trombocitoza (9.12.2012 21:04:48)

Klemzi, mozes li mi malo detaljnije objasniti tok lijecenja , koliko dugo traje lijecenje, od cega se to javlja, koje su posljedice itd. itd. sve sto znas [sm=smiley13.gif]
MOja rodica u MOstaru lezi vec 7 dana sa curicom. Trombociti joj 4 (necega) od 140 [sm=zmeden.gif] DAju joj intravenozno terapiju, posli su pomalo rasti , sada su 8 ali ona ludi, bas je zabrinuta.(Rekli su joj ili je jetra ili leukemija), nalaze krvi vade svaki dan!!

klemzi -> RE: trombocitoza (9.12.2012 21:34:57)

Draga moja, ja ti baš ne znam puno o ovome, mom sinu je samo započeto liječenje, dobio je trombocite, isti dan kada mu je otkrivena trombocitopenija. Kod njega su trombociti bili 16. Ali, (nemoj sad da se nasikiraš) moj sin je odmah sutradan umro, ali ne zbog trombocitopenije, on je imao jaaako slabo srce i pluća...Meni se činilo da taj problem sa trombocitima dr nije bio veliki, ali možda samo zato što je ukupno stanje mog sina bilo jako loše, pa su imali drugačije prioritete.
Nadam se da će mala djevojčica ubrzo vratiti trombocite i da će sve loše ubrzo biti iza njih...
I neeeemoj nikako da ovu moju priču povezuješ sa trombocitopenijom...drugačije su okolnosti, pa je na kraju moj sin umro.

moj sin -> RE: trombocitoza (9.12.2012 21:46:52)

Jao klemzi , molim te izvini ako sam te vratila na te dane, mislila sam da je ishod bio pozitivan,Jako mi je zao sto ste to dozivili ti i TM. MOje iskreno saucesce [sm=smiley19.gif]
Stvarno ne znam koga da pitam , a da bar malo rodici sikiranciju ublazim. Veliki pozdrav za tebe i hvala ti na javljanju [sm=smiley31.gif]

klemzi -> RE: trombocitoza (9.12.2012 21:50:12)

Ma ne brini, da bar mogu pomoći informacijama...ono što sam ja čitala mi se nije činilo tako opasno...opet ne znam...samo nek cura bude dobro...nadam se da će se javiti neko ko zna više [sm=smiley1.gif]

beban -> RE: trombocitoza (15.12.2012 22:13:55)

Dragi moji šta da ti kažem , sabur i vjera.

Stranica: [1]