Visnja RR -> RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca - 2012 (1.12.2012 15:55:37)
|
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa Posto je nama ovo prvo druzenje sa rr Djeda mrazom, kako ucestvujemo? Da li dajemo novac pa se od toga kupuje, ili mi kupujemo paketce? Ko sad podpada pod sponzorirani paketic? Visnja, pliz, de pojasni. U sustini, nama je bitno da smo zajedno, da se druzimo i fotkamo[sm=smiley1.gif] I mi smo prvi put. I zanimaju me sva ova pitanja, jer ne znam kako to ide [sm=smiley1.gif] prioritet su djeca iz Doma... a ako bude sponzora vise (kao prosle godine) bice za svu djecu skromni paketici (s tim da su za djecu Doma uvjek malo bogatiji)... ako sponzori zakazu onda cemo se dogovoriti za uplatu paketica za nasu djecu (mada vjeruje da nece morati doci do toga) Skvo tradicionalno placa Djeda Mraza (100 km) treba platiti prevoz djece (100 km)... kupiti 70 vrecica, trake na metar, naljepnice da se napise ime prezime i neka recenica... danas smo na BB skupili 80 km...
|
|
|
|