anidla -> RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca - 2012 (18.12.2012 20:52:34)
|
IZVORNA PORUKA: lepetetka mame koje ste na spisku :) napisite mi ime i prezime djeteta i broj godina ... i jednu recenicu za DM.. nesto zanimljivo iz godine koja je protekla na osnovu cega je zasluzio paketic ova recenica nije obavezna ...npr moja asja ce se sigurno pretvoriti u "seosku mladu" i nece zucnuti sa DM pa za nju necu pisati recenicu... samo ce se fotkati s DM... a vi najbolje znate svoje dijete ako mislite da moze doci do simpaticne komunikacije sa DM bez straha i placa napisite jednu recenicu... DM ce je procitati i na osnovu nje komunicirati sa djetetom... 1. Nunny 1 djete + 1 pratnja -------- 1 2. minie Rijad ------------2 Rijad Karovic, 14 mjeseci 3. malenaa _dino---------2 Dino Magoda 3 g "Dino je bio najbolji vitez ove godine... slusao je svoje roditelje i puno rucao ,zato ima velike misice :)))) " 4.jednaa Danin-----------4 Danin Turic 3 g "Bio je dobar dječak pa mu je djedica donio poklon" 5. eldinky Dinko i Ela----6 Ela K , 2 god Ela je najbolja djevojčica i uvijek sluša,zato joj je DM donio paketić ...Dinko K , 5 god ...neko mi je rekao da Dinko voli pjevati,a posebno voli Tošu,i da je slušao mamu i tatu,pa je zaslužio paketić 6. animagical Ajnur -----7 7. zaha esmica-----------8 Esma R. 3 godine i 3 mjeseca 8. Neca XXX lana--------9 Lana H. 2 godine i 10 mjeseci. Bila je dobra djevojčica i slušala mamu i tatu, pa joj je Deda Mraz donio paketić. Lana treba da i dalje sluša mamu i tatu. 9 AnLu Ana i Luka-------11 Ana S. 2 g Luka S. 1 g i 4 m 10.Amyla Harun---------12 Harun A. 17 mjeseci 11. Lady 26 Lana--------13 Lana E. 3 g 12. demented Suana, Amar---15 13. Emmy - Hena i Uma-------17 14 Dida 79 -Vildan 5 g-------------------18 L. Vildan 5 god 15. bella djete L----------------19 16. lepirica Vedad----------------20 Vedad B. 1 g. 17. Emica_sa Farah i Alan------22 18. mama2009 Deniz-----------23 Deniz Dz. -jer je slusala mamu i tatu pa joj je DM donio paketic 19. emina08 emina-------------24 20. Amani djecak---------------25 21. skvo uma i emir------------27 Uma K., 4 godine, "Cuo sam da si ti si jedna divna i poslusna djevojcica i imam specijalni paketic za tebe ." 22 veeseela i Ajsa-----------28 23. pocahontas djecak---------29 Rafael T. da je divno slusao mamu i tatu i sve jeo 24 idana ..djecak----------------30 Rijad - 4 godine 25. dinaa--------31 26 Pahulja; Iman F. ( 2 godine i 10 mjeseci) i seka Farah F. (6 godina-mi cemo kupiti paketic za nju, nadamo se da tako mozemo biti dio toga?) 32 27. Emi7908 eman--------------33 Eman Džafić 4 god. "Bio si poslušan ali slabo si jeo, naredne godine moraš puno više da jedeš u suprotnom nema paketića" 28. Visnja - Asja-----------------34 29 bananica + dijete------------------------35 30.alatarijela----------------36 31.mama almai lajla --------37 L.Dj. 01.02.2007. Za dobru djevojčicu, koja je slušala i bila dobra, Deda Mraz i ove godine ima iznenađenje 32. ladyblue i nadja ------------38 Nađa Karahasanović, 2 godine i 2 mjeseca 33. tajra26- djete --------39 Mirza Brdaric 14mjeseci hoho hoho 34. lepeptetka --------------41 Enis Karović 4god. i 11mj. , Emina Karović 1 god. i 5 mj. Djedica je Enisu donio paketić jer je slušao i lijepo se igrao sa sekom. HO HO HO :) 35. lely + dijete-----------42 36. neki x = dijete --------43 Said P. 3god. i 11mj. 37. HanaBana + dijete-----44 38. new mama + dijete----45 mame ako bude odustajanja javite nam da mozemo brzo ubaciti mame koje su se nakandno prijavile tj zakssnile na cekanju: anidla jaooooo prva sam na listi [sm=jezicek.gif] ima jos fore....a tu sam subotu slobodna..... mozda me i glava prodje kad vidim da smo upali na spisak [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|