Anoniman -> RE: Zašto bebe ne smiju jesti ono što kuhamo sebi??? (22.8.2010 21:24:39)
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa nisam u toku al da ne čitam sve postove Moja malena skroooz slabo jede, popije po 1 l mlijeka dnevno al čvrsta hrana je ne zanima.... malo čalabrcne i izgubi interes redovno joj dajem sirup pikovit bojim se da se ne razboli[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] , još kad mi je neki dan žena ispričala da je njen maleni jer nije jeo izgubio željezo i zaglavio u bolnici mjesec dana ja paf Ženice šta mislite? Mislim da smo se udaljili od teme, ali ipak da odgovorim. Moja starija je u tom uzrastu pila čak 1,5 l mlijeka dnevno, ped kaže, pod hitno moramo otkriti razlog toma, pa znam ja, pije iz flašica, sok je pila na kljun, pa se fokusirala na mlijeko i flašicu. Kaže pod hitno ukidaj,mlijeko u tolikoj količini oduzima mjesto ostalim namirnicama. Mlađa sad ima 15 mjeseci i do nedavno sam je dojila, slroz slabo je jela. Kako sam prestala, ujutro čim ustane govori njam, ako joj ne serviram odmah doručak, ide u kuhinju i pronalazi bilo šta jestivo. Čim vidi da postavljam sto, sama prekida sve aktivnosti i penje se u svoju stolicu. Ne želim reći da sad trebate prestati dojiti, ali eto kod mene se taj prekid super odigrao. Problem imam što sad neće da pije mlijeko, osim kad spava, pa joj nekako u toku noći uspijem podvaliti 200ml, i to je sve za 24 sata. Smanji mlijeko, pronađi neki trik, ili joj daji da ga pije iz kljuna.
|
|
|
|