Okarica -> RE: jastuk za dojenje (banana) (14.7.2008 13:37:35)
|
IZVORNA PORUKA: rozi Ja sam izgleda podesila onu ljubazniju(na Ilidzi) , jer mi je sve lijepo pokazala. Kupila sam kod njih taj jastuk, plahticu i ogradicu za krevetic. Tamo sam jedino nasla ogradicu od 3 metra, jer mi je krevetic vecih dimenzija od standarda. Ja sam uzela onaj zuti , kao kod Visnje. Aazra, ja ovaj ne mogu koristiti za spavanje , nije kao Beluga da se moze namjestati po tvojoj zelji, pa ce mi sluziti iskljucivo za dojenje i moze poslije poluziti kao osonac bebi kad pocne sjediti. Mozda je neko skontao za sto se jos moze koristiti. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Moj muž je neki dan kupio taj banana jastučić u Kani i uz njega posteljinu, jastuk, dekicu, plahtu, ogradicu za krevet i još svašta nešto. Kaže da nije mogao da odoli, a stvarno je sve preslatko. Jastučić za dojenje je žuti sa Mikijem i srculencima, a takva je i postaljina i ogradica za krevetac. Moj dragi je to sve redom pokupovao. Čini mi se da je jastuk platio 35 KM, a žena je bila ljubazna. Što se tiče jastuka, meni je malo glomazan, ali nema veze, sladak je.
|
|
|
|