|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Molim pomoć!
9.2.2013 13:31:12   
amra_sa

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Nije neki veliki problem, al da ne otvaram novu temu.
Ima li neko da zivi u istoj kuci sa suprugovim roditeljima da mi moze dati savjet i misljenje?
Naime, mi zivimo u pomenutoj zajednici. Moj suprug je jako vezan za roditelje, ali i oni su tipovi koji bi se u sve umijesali. Sad npr. trebali mi nabavit ugalj i suprug se konsultovao sa ocem kod koga moze nabaviti (to nije problem, nema nista lose u tome). Otisao do covjeka s ocem i zagovorio ugalj. Covjek dovukao ugalj i njegov otac je njega i docekao, rekao gdje ce istresti ugalj i sve obavio (hajd, i to ok, suprug na poslu). Medjutim, sad je uzeo pa i unosi on nas ugalj, radi na svoju ruku. Ne znam koliko je to ok. Mogao mi je bar reci, pitati sta mislim da on unosi malo, dosadno mu ili sl tome. Ali ne, ko da je njegov ugalj, on to kako on hoce. Pa kontam, brate mozda smo zagvorili nekog da dodje da unosi ili sl. Kako da se postavim? Ja tu krivim svog supruga i sad sam ljuta na njega, a ne zelim ga ljuta docekati s posla kad dodje. Sta mislite vi?

Bitno je da se ima šta naložiti. user posted image

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 226
9.2.2013 13:37:34   
muaaa

Ima li neko da zivi u istoj kuci sa suprugovim roditeljima da mi moze dati savjet i misljenje?
Naime, mi zivimo u pomenutoj zajednici. Moj suprug je jako vezan za roditelje, ali i oni su tipovi koji bi se u sve umijesali. Sad npr. trebali mi nabavit ugalj i suprug se konsultovao sa ocem kod koga moze nabaviti (to nije problem, nema nista lose u tome). Otisao do covjeka s ocem i zagovorio ugalj. Covjek dovukao ugalj i njegov otac je njega i docekao, rekao gdje ce istresti ugalj i sve obavio (hajd, i to ok, suprug na poslu). Medjutim, sad je uzeo pa i unosi on nas ugalj, radi na svoju ruku. Ne znam koliko je to ok. Mogao mi je bar reci, pitati sta mislim da on unosi malo, dosadno mu ili sl tome. Ali ne, ko da je njegov ugalj, on to kako on hoce. Pa kontam, brate mozda smo zagvorili nekog da dodje da unosi ili sl. Kako da se postavim? Ja tu krivim svog supruga i sad sam ljuta na njega, a ne zelim ga ljuta docekati s posla kad dodje. Sta mislite vi?

Ja mislim da bi ti trebala u jednu ruku jednu grudvu a u drugu ruku drugu grudvu cumura, i sve naizmjenicno udarati cas jednom rukom cas drugom po svojoj glavi.To ti je najbolji lijek za tu tvoju situVaciju.A najbolje se postavi u polozaj kakav ti odgovara.

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 227
9.2.2013 13:39:19   
teacher75
muaaauser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 228
9.2.2013 13:51:36   
hatepsut
Jooj anonimna,pa lijepo uzmi lopatu i ti unosi ugalj !Eto nedaj svekru ,kako ti ga nije zao ?!Iznesi svoje dupence i malo se smrzni ! Svasta,kako si nezahvalna !

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 229
9.2.2013 13:52:47   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: muaaa

Ja mislim da bi ti trebala u jednu ruku jednu grudvu a u drugu ruku drugu grudvu cumura, i sve naizmjenicno udarati cas jednom rukom cas drugom po svojoj glavi.To ti je najbolji lijek za tu tvoju situVaciju.A najbolje se postavi u polozaj kakav ti odgovara.

Ovo mi se nikako ne svidja. Mislim, razumijem ja salu ali ovo je malo, za moj ukus, previse.

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 230
9.2.2013 13:53:51   
amra_sa
Nova mlada je bila dočekana na tradicionalan način u kući svoga muža. Njena nova porodica je zatražila od nje da održi mali govor, na što je mlada počela govoriti:
"Moja voljena porodico, zahvaljujem vam što ste me dočekali lijepo u svoj dom i svoju porodicu. Prije svega, želim vam reći da svojim prisustvom ne želim izazvati neke neugodnosti ili da zbog mene mijenjate svoje navike i običaje.
" Kako misliš, moje dijete?", upitao ju je svekar.
"Ono što mislim je da oni koji su prali suđe - mogu slobodno nastaviti sa svojim poslom. Oni koji su prali odjeću, moraju nastaviti sa svojim poslom. Oni koji su kuhali - ne trebaju prestati sa svojim poslom zbog mene. I oni koji su čistili kuću, također trebaju nastaviti sa svojim poslom. Što se mene tiče, ja sam ovdje samo da zabavljam vašeg sina." :)))

Mojne nerviranja, svoj ti pos'o, a oni nek nastave sa istim. Ti vako i ne beri brigu, ha ja.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 231
9.2.2013 13:57:29   
salmy
Obuces neki sexy korzet..tangice nabacis...stikle po mogucnosti i fino docekas muza s posla..
a hebo ugalj,to su svakako muski poslovi....

ne zamaraj se glupostima...

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 232
9.2.2013 13:58:08   
muaaa

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Ovo mi se nikako ne svidja. Mislim, razumijem ja salu ali ovo je malo, za moj ukus, previse.

Pa dobro sama si rekla za tvoj ukus,za moj nije

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 233
9.2.2013 13:59:13   
salmy
IZVORNA PORUKA: amra_sa

Nova mlada je bila dočekana na tradicionalan način u kući svoga muža. Njena nova porodica je zatražila od nje da održi mali govor, na što je mlada počela govoriti:
"Moja voljena porodico, zahvaljujem vam što ste me dočekali lijepo u svoj dom i svoju porodicu. Prije svega, želim vam reći da svojim prisustvom ne želim izazvati neke neugodnosti ili da zbog mene mijenjate svoje navike i običaje.
" Kako misliš, moje dijete?", upitao ju je svekar.
"Ono što mislim je da oni koji su prali suđe - mogu slobodno nastaviti sa svojim poslom. Oni koji su prali odjeću, moraju nastaviti sa svojim poslom. Oni koji su kuhali - ne trebaju prestati sa svojim poslom zbog mene. I oni koji su čistili kuću, također trebaju nastaviti sa svojim poslom. Što se mene tiče, ja sam ovdje samo da zabavljam vašeg sina." :)))

Mojne nerviranja, svoj ti pos'o, a oni nek nastave sa istim. Ti vako i ne beri brigu, ha ja.
Ovo kradem i mecem na fejs....mnogo dobro receno...user posted image

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 234
9.2.2013 14:01:05   
bebacha
neznam koja je veca luda Muaa ili Salmyuser posted image user posted image user posted image user posted image
nemojte grijesit duse mozda je zena trudnica pa je udaraju hormoni

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 235
9.2.2013 14:07:58   
amra_sa
Salmy našla i ja na fejsu i metl'a ovdje user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 236
9.2.2013 14:09:52   
reallove

IZVORNA PORUKA: bebacha

neznam koja je veca luda Muaa ili Salmyuser posted image user posted image user posted image user posted image

Bas...a i Hate je dala zanimljiv komentaruser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 237
9.2.2013 14:09:55   
muaaa

Pa i ja sam zena u predklimaxu koja nema redovan menzes i pucaju me hormoni..........

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 238
9.2.2013 14:10:40   
lila25
Pomislih nekom treba pomoc pa udjoh na temu reko neko ima problem bolestan ili ti slicno ehhh moja anonimna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 239
9.2.2013 14:14:27   
canim
amra, snalazljiva mlada user posted image

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 240
9.2.2013 14:14:40   
muaaa

Pa i ja sam zena u predklimaxu koja nema redovan menzes i pucaju me hormoni..........

Zaboravih metnut ovog jednoguser posted image

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 241
9.2.2013 14:20:26   
bebaa
hej fakat sam se ismijala dobo sto necijoj gluposti sto komentarima na istu...pa ja bi se sve nogom u guzicu udarala kad bi mi kosta pomogao...sreca pa si pod anoniman...bi te prozivali kad god vide nick...svasta

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 242
9.2.2013 14:24:22   
Anoniman
Nisam trudnica,ne pucaju me hormoni. Jednostavno se tako osjecam i ni sama ne znam zasto. Ne volim sto moj suprug nije samostalniji. Sta god treba tako uraditi on trci ocu da ga pita sta i kako? A onda se otac do kraja trpa i mijesa.
A kad moj otac ili neko s moje strane uradi za nas tako nesto, onda se svekijevci pusu, krivo im.
Mozda zbog toga taj osjecaj, bas boli to. Sta, moji nisu roditelji? Ko da se takmice. Eto mozda mi zato smeta. Ali prvo to sto mi je suprug nesamostalan.
A vec sam i rucak napravila svekru i pomogla sa unosenjem. To mi nije problem. Ali ne volim netrazenu pomoc. Pa trazim savjet kako da se rijesim ovakvih osjecaja.

(odgovor članu amra_sa)
  Neposredna veza do poruke: 243
9.2.2013 14:29:31   
Daliyah92
Jesam li rekla da tu nesto drugo ima, nije problem u unosenju uglja. Ali, anonimna, trebala si pisati malo detaljnije odmah u pocetku. Onako je bas smijesno izgledalo user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 244
9.2.2013 14:32:19   
hatepsut
Ja ti nemam neki savjet,osim mozda da ugalj kupujete maj/juni sta da je snijeg ko prosle godine a vama nestalo ogrijeva.

A to u vezi svekijevaca moras sama sa sobom rijesiti,ja nikad pomoc ne odbijam,ali isto tako pomognem kome mogu i koliko mogu.Ne vidim nista lose da se konsultuje s ocem,ipak je njegov otac stariji i iskusniji.a zivite kod njegovih tako da mi nema logike da od tvog trazi neki savjet.mislim okreni se oko sebe,mogo ljudi ima vece probleme ovo je sve mala maca.

Iskreno meni bi zao da moje djete(bez obzira koliko ima godina) dodje s posla i unosi ugalj,ako mogu vrlo rado cu pomoci.Vjerujem da je i tvoj svekar gledao s te strane.

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 245
9.2.2013 14:36:48   
EEDITH
jel' ovo neko nas zeza,ja mislila stvarno nekome treba pomoć.

a ti draga anonimna ,ako je ovo stvarno problem,sjedni pred ogledalo,dobro se ispričaj,zatim izgalami i nakraju išamarajuser posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 246
9.2.2013 14:39:47   
ninuska
Skontala sam odmah u pocetku da nije problem samo ugalj vec konstantno pruzanje pomoci. Mislim, super je kad ti neko hoce pomoci, ali nastaje problem kad namece svoje i petlja se i gdje treba i gdje ne treba i mislim da je to slucaj kod anonimne, a ona nece/ ne smije da kaze muzevim roditeljima
neko je vec cini mi se pisao kkao svekrva cim vidi sina i snahu da izadju u bastu izlazi i ona, a ljudi jednostavno hoce ponekad biti sami, u miru kafu popiti bez ikoga. Mislim da se u ovom slucaju svega toga skupilo i anonimnu nervira sto donekle razumijem :).

I, da, mislim da ces te stvari jako tesko promijeniti, jer oni su navikli da pomazu, ne pitaju te prije toga, pa bi bilo najbolje da poravnis. vidis, a ne vidis. Kad nesto urade lijepo se zahvalis, a kad ti bas ne odgovara kazes im.

< Poruku je uredio ninuska -- 9.2.2013 14:43:51 >

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 247
9.2.2013 14:41:51   
bebaa

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Ja ti nemam neki savjet,osim mozda da ugalj kupujete maj/juni sta da je snijeg ko prosle godine a vama nestalo ogrijeva.

A to u vezi svekijevaca moras sama sa sobom rijesiti,ja nikad pomoc ne odbijam,ali isto tako pomognem kome mogu i koliko mogu.Ne vidim nista lose da se konsultuje s ocem,ipak je njegov otac stariji i iskusniji.a zivite kod njegovih tako da mi nema logike da od tvog trazi neki savjet.mislim okreni se oko sebe,mogo ljudi ima vece probleme ovo je sve mala maca.

Iskreno meni bi zao da moje djete(bez obzira koliko ima godina) dodje s posla i unosi ugalj,ako mogu vrlo rado cu pomoci.Vjerujem da je i tvoj svekar gledao s te strane.

potpisujem...hvala svima koji uskoce da pomognu...e jedino ako mi to nabiju na nos ne valja...ipak hvala...

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 248
9.2.2013 14:46:09   
amra_sa
Evo pa pomozite nekome kome zaista treba - konkretno, bez gluposti i naglabanja ... http://www.ringeraja.ba/forum/pomozimo-amaru-sabovicu/m_1534604/mpage_1/tm.htm#1565600
Moram ovako jer vidim da većina ne čita već postojeću temu.
Anonimna, da si živa i zdrava, pročitaj ovo i udaraj se nogom u dupe što nemaš ovakvih problema.

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 249
9.2.2013 14:47:44   
bebacha

Nisam trudnica,ne pucaju me hormoni. Jednostavno se tako osjecam i ni sama ne znam zasto. Ne volim sto moj suprug nije samostalniji. Sta god treba tako uraditi on trci ocu da ga pita sta i kako? A onda se otac do kraja trpa i mijesa.
A kad moj otac ili neko s moje strane uradi za nas tako nesto, onda se svekijevci pusu, krivo im.
Mozda zbog toga taj osjecaj, bas boli to. Sta, moji nisu roditelji? Ko da se takmice. Eto mozda mi zato smeta. Ali prvo to sto mi je suprug nesamostalan.
A vec sam i rucak napravila svekru i pomogla sa unosenjem. To mi nije problem. Ali ne volim netrazenu pomoc. Pa trazim savjet kako da se rijesim ovakvih osjecaja.

e ebiga to napravi od sebe budalu bezveze
trebala si odma ovako napisat
samo razgovor s tvojim muzem ti moze pomoc al iskren razgovor

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *