|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: dr.Salko Mašić
8.8.2011 10:34:47   
SREĆNA
Nina jesi li odlučila kod kog ćeš doktora dok naš ne dođe. Ja još nisam otišla na kontrolu, neda mi se nikako.

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 326
16.8.2011 18:57:42   
Nina_Lana
Srecna ja sam bila u petak kod Divanovica, i bolje da nisam..Danas sam cula da Masic radi privatno u Vogosci, zvala sam ali i kod njih ne radi trenutno zbog godisnjeg...pa sad valjda ce se vratiti iza bajrama, zvat cu i vojnu bolnicu, a mozda i odem do Vogosce user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 327
17.8.2011 10:24:58   
babina beba
IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

Srecna ja sam bila u petak kod Divanovica, i bolje da nisam..Danas sam cula da Masic radi privatno u Vogosci, zvala sam ali i kod njih ne radi trenutno zbog godisnjeg...pa sad valjda ce se vratiti iza bajrama, zvat cu i vojnu bolnicu, a mozda i odem do Vogosce user posted image

Imas li broj ordinacije u Vogosci gdje dr. Masic radi?

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 328
20.8.2011 21:03:51   
SREĆNA
Tek vidim evo Nina da si pisala ovdje. Pročitala sam negdje da si bila kod Divanovića i kako je bilo, ma ne znam šta da kažem, sram ga bilo poziva koji obavlja, a samo pare uzimaju. Ja sam isto bila do pola i trudnoće kod privatnika droktorice Jadranka , jest ona ekspert al jedva čeka i ona da završi i pare malte ne otrgne iz ruku, i ono što bi htjela pitati zaboravim. Sreća pa je sa bebom sve u redu bilo, a ja sam promjenila 6 doktora dok nisam došla do Salke i taman ga nađem i namirim se majke mi čovjek ko melek, ako ništa bar lijepo progovori sa tobom  al ode na god.Moram ga uganjat da me on porodi jer imam neku ludu tremu od poroda , prvi mi je put pa nesmiem ni da mislim kako će sve to izgledati. A nisam znala da radi privatno, to sad vidim, al kako god stići ću ga.

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 329
26.8.2011 10:46:17   
Nina_Lana
Srecna imas pp...ako ti je blizu termin i on ti se poslije bajrama vraca na posao,,cak ni u toj privatnoj ordinaciji ne radi za ramazanuser posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 330
5.9.2011 19:56:46   
animagical
ako neko udje a da ima br dr masica, neka ga javi ovoj clanici na pp...ili joj odgovorite na temi...

http://www.ringeraja.ba/forum/pomoc/m_1035969/tm.htm

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 331
5.9.2011 20:39:33   
malena27 RR
IZVORNA PORUKA: srajevska

Nova sam ovdje a molim pomoc,naime zaova je imala spontani i sada je ponovo trudna,medjutim krvarenje i kriticna trudnoca je opet,sada je 6 tjedan,dijagnoza je retroplacentarni hematom.ona ide na kosevo ali ja bih je preporucila dr masicu.imam njegov br 063,ali  nije ali nije u funkciji. ali ako neko ima molim da mi posalje broj koji je aktivan ili onaj od,cula sam da ima privatno ord.negdje.izvinite na postu dugom ali potresena sam jer mi je zao .,nemaju djece a dugo pokusavaju postat roditelji...hvala

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 332
5.9.2011 21:24:32   
SREĆNA
srajevska imal te , jesi li sad dobila pp

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 333
5.9.2011 21:31:01   
srajevska
a draga odem u privatne poruke i nema nista.opcije sam stavila da mogu da primam ,zasto ne dolazi?????????jel dodje mozda na mail il ovdje?hajde probaj nekako molim te il mozda nece odmah jer sam nova.vec me nervira pravo  ,gdje se nalazi privatno ordinacija ma otici cu ako treba bez najave sutra.

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 334
5.9.2011 21:33:16   
srajevska
il odgovori ovdje pa izbrisi samo da zapisem.ja ne mogu tebi recimo poslat poruku .evo probam ne moze

(odgovor članu srajevska)
Neposredna veza do poruke: 335
5.9.2011 21:33:32   
SREĆNA
E majke mi neznam šta je u pitanju, u Vogošći je ordinacija, imam i broj , neznam smijem li ga ovdje napisati, mislim da ne smijem, al evo ja ću opet pokušat da ti send pp.

Neposredna veza do poruke: 336
5.9.2011 21:36:41   
srajevska
ok ili mi probaj na mail poslat imas u mom profilu.hvala na pokusajima

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 337
5.9.2011 21:37:40   
SREĆNA
evo opet sam send  pp, ne znam jel sad ok

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 338
5.9.2011 21:39:27   
srajevska
nema,mozda ce sve poruke sutra stici.jel se to desava kad se neko tek uclani???na mail mi posalji,vidis li moj mail tam,o u profilu.

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 339
5.9.2011 21:42:48   
srajevska
dobila,hvala ti velika,nek te bog nagradiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 340
5.9.2011 21:45:35   
SREĆNA
evo poslala sam i na E mail kaže da je uspješno poslana poruka, a neznam zašto se ovo dešava, ne vjerujem da je zato što si tek učlanjena. 

Neposredna veza do poruke: 341
5.9.2011 21:47:01   
SREĆNA
E fala Bogu, nek vam je sa srećom. 

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 342
5.9.2011 22:49:14   
animagical
IZVORNA PORUKA: SREĆNA

E majke mi neznam šta je u pitanju, u Vogošći je ordinacija, imam i broj , neznam smijem li ga ovdje napisati, mislim da ne smijem, al evo ja ću opet pokušat da ti send pp.

smijesuser posted image

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 343
6.9.2011 13:55:14   
Trunka
zna li neko slucajno kad je dr.Masic dezurni? zvala sam ginekologiju, i kad mi se neko konacno javio nisu mi htjeli reci kad je dezurni niti kad je tu, pa ako neko zna kad su mu dezure sad kako se vratio sa godisnjeg bila bih veoma zahvalna da podijeli tu informaciju s nama :)
unaprijed hvala

Neposredna veza do poruke: 344
6.9.2011 14:04:28   
ninuska
Masic je bio u dezuri u subotu tako da po mojoj racunici sljedeca dezura pada u cetvrtak. Eto, nadam se da sam pomoglauser posted image

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 345
6.9.2011 14:20:44   
Trunka
ninuska hvala puuuno nadam se da cu ga uspjeti uganjati :)

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 346
6.9.2011 21:46:24   
SREĆNA
jeste u četvrtak dežurni 100 %

(odgovor članu Trunka)
Neposredna veza do poruke: 347
6.9.2011 22:53:53   
mminche
a drage moje, kad je dezurni jel to znaci da je cijeli dan gore od 8 ujutro, ili kako, jer mi je rekao da dodjem na kontrolu u cetvrtak pa sam sad zbunjena user posted image

(odgovor članu SREĆNA)
Neposredna veza do poruke: 348
7.9.2011 0:51:20   
animagical
mislim da je na kabinetu od 9 ujutru, jer od tada kabinet radi...a to da je dezurni, to ti prakticno znaci da ga mozes naci kad hoces, a ako ti nije do guzve fino mu odi popodne na drugi spratuser posted image fino pitas sestre gdje masic..ako trebas ctg prvo ga uradis, pa onda njemu poneses...
kja sam masicu isla redovno na drugi sprat i to navece iza 6...

(odgovor članu mminche)
Neposredna veza do poruke: 349
7.9.2011 8:55:32   
pauza
moze li mi neko, molim vas, poslati broj te ordinacije u Vogosci gdje radi dr Masic? voljela bih da me on bar jednom pregleda, snahi mi je vodio obje trudnoce i kaze da je covjek za 10!!

Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *