Taii -> Couvade sindrom (12.11.2012 13:26:14)
|
Drage moje , evo jedne zanimljive teme ( bar meni ) . Ne znam da li ste do sada cule ili se susretale sa ovim sindromom , ali ja se evo mogu pohvaliti da se to upravo desava mom mm i meni [sm=smiley36.gif]. Ukoliko niste upucene , da malo priblizim temu , naime Couvade sindrom je jos poznat kao i lazna (pseudo ili fantomska ) trudnoca koju prozivljavaju nasi najdrazi muzici [sm=smiley1.gif], a sve zbog jake kako fizicke tako i psihicke povezanosti sa partnericom. A simptome imaju gotovo sve , od jutarnje mucnine , naglog debljanja , ogromnog apetita, bolova u ledjima pa cak i trudova. Naime , Covade sindrom jos u tim medicinskim krugovima nije prepoznat kao bolest , kazu da ga istrazivaci i doktori drze na oku. Eto , mi smo u 34. nedjelji i trenutno oboje prolazimo kroz fazu zgaravica , a moj mm se udebljao citavih 7 kg u roku od mjesec dana [sm=smiley36.gif] , jede kao mala beba , skoro svakih sat vremena a ono sto nas izvlaci su dva kupatila u kuci , inace bi bio rat za wc-om [sm=smiley36.gif] Eto ako je neka od vas imala slicna iskustva voljela bih da ih podjelite ovdje [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|