N_N -> RE: Djecija soba (12.11.2010 0:06:01)
|
IZVORNA PORUKA: Neca xxx Da li neko od vas ima djecije sobe Kiki? Koliko se sjecam, prepoznala sam ih na slikama koje su neke forumasice postavljale. Ukoliko neko ima ove sobe, molim vas da mi javi gdje se te sobe mogu kupiti u Sarajevu i kakva su vam iskustva sa kvalitetom tih soba. Gledala sam katalog i vidim da se mogu kombinovati elementi. Ja bih sada htjela da kupim samo ormar, pa da za godinu dana (ili malo vise) kupim krevet i jos neke druge dijelove. Da li neko zna da li oni inace imaju ovakve sobe u ponudi ili je ovo samo trenutna kolekcija? [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image] jos uvijek spava u svom kreveticu, ali nam treba ormar koji cemo i kasnije moci iskoristiti. Mi smo prije 6,7 mj. kupili dječiju sobu iz programa Kiki, nekad davno sam i slike stavila dok još nije bila skroz završena. Kupili smo je u Udobnosti i to za vrijeme akcije. Ja sam planirala namještaj u sobi tako da sam kombinovala dijelove. Potrudit ću se da uslikam sobu ovih dana pa da ti stavim kako izgleda. Super je, baš sam zadovoljna, djeca skaču, udaraju igračkama od namještaj....hoću ti reći da ne strepimo nad njom i sve 5!
|
|
|
|