|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Djecija soba
27.10.2010 9:37:29   
seka87
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

I jos 2 user posted image

user posted image

user posted image

Juce sam mu kupila lampicu zvjezdano nebo....nesto kao reflektor, sa zutim zvjezdicama i u 4 ralicite boje

suuuuper a moze li se znati gdje si kupovala

nase malo zlato Lamija rodjena 1.10.2009. 3.200kg i 51cm

prvi zubic dobila sa 8 mjeseci

prohodala sa 10mj i 20dana

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 426
27.10.2010 9:42:43   
Anoniman
U Dk. prodavnica se zove panduro

(odgovor članu seka87)
  Neposredna veza do poruke: 427
27.10.2010 9:48:34   
mamina princeza
IZVORNA PORUKA: kovrdjava

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kovrdjava da li ste ovu sobicu pravili kod nekog stolara ili ste je negdje kupili...
bas mis e svidja ...
posebno iz razloga sto koliko sam vidjela ovo jekrevet s madracem a eto fino se moze iskoristiti i kao kauc.

ako ste kupovali moze li informacija gdje :) ?

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu kovrdjava)
Neposredna veza do poruke: 428
27.10.2010 13:57:33   
kovrdjava
Pravili smo po mjeri sobicu,a imaju 2 kreveta jedan koji vidiš,a drugi je kao ladica na izvlačenje tu sam također stavila madrac, a može biti kao kutija za posteljinuuser posted image user posted image user posted image

Koja ostane,zlata vrijedi...

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 429
27.10.2010 14:02:18   
HanaBana
I mi planiramo praviti Hani krevet i ormar jer su kreveti zaista nenormalno skupi narocito u ovom fazonu a puno jeftinije izadje kupiti obradjene ploce, i samo ih sklopiti, sreca pa mi je mm stolaruser posted image user posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu kovrdjava)
Neposredna veza do poruke: 430
27.10.2010 20:15:23   
Ilhana RR
Jao necete mi vjerovati al sam danas na snizenju naletila Lamiji krevet za 15 eura =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 431
29.10.2010 0:15:26   
Anoniman
Moje princeze sobica :)

user posted image  

user posted image  

user posted image

user posted image

user posted image

Al ovako izgleda samo pred spavanje ;)))))

(odgovor članu Ilhana RR)
  Neposredna veza do poruke: 432
29.10.2010 1:21:07   
Anoniman
Malena sobica je predivna krevet za cistu desetku...
Ja sam malenom svom neki dan gledala da narucim krevet ima firma rucno rade , prelijepih ima ali iskreno 5.000 km ne mogu da dam za jedan krevet...Za te pare unekim drugim prodavnicama mogu 3 djecije sobe da opremim...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 433
29.10.2010 8:20:54   
Anoniman

Malena sobica je predivna krevet za cistu deset_ku...
Ja sam malenom svom neki dan gledala da narucim krevet ima firma rucno rade , prelijepih ima ali iskreno 5.000 km ne mogu da dam za jedan krevet...Za te pare unekim drugim prodavnicama mogu 3 djecije sobe da opremim...

Marina ovaj kosta 2000dkkr ;)))))) ima dr.boja isto. Drvo je hrastovina, ma odlican krevet. Ako hoces stranicu posaljem ti, ima i drugaciji od ovoga.user posted image

< Poruku je uredio Malena_A -- 29.10.2010 8:22:01 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 434
29.10.2010 8:25:21   
taurus
user posted image user posted image user posted image user posted image  Malena soba je prelijepa

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 435
29.10.2010 9:26:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Malena_A

Malena sobica je predivna krevet za cistu deset_ku...

Marina ovaj kosta 2000dkkr ;)))))) ima dr.boja isto. Drvo je hrastovina, ma odlican krevet. Ako hoces stranicu posaljem ti, ima i drugaciji od ovoga.user posted image

Moze lutko, posalji na pp

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 436
29.10.2010 10:00:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Malena_A

Moje princeze sobica :)

user posted image  

user posted image  

user posted image

user posted image

user posted image

Al ovako izgleda samo pred spavanje ;)))))

Malena preslatkouser posted image user posted image user posted image user posted image
Zavjesa, krevet, stol i stolice, taburei....a posebno vlasnica sobe :)

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 437
29.10.2010 10:17:44   
Anoniman

I jos 2 user posted image

user posted image

user posted image

Juce sam mu kupila lampicu zvjezdano nebo....nesto kao reflektor, sa zutim zvjezdicama i u 4 ralicite boje

Marina, svidja nam se i vas kutak. Slicice i lampa su premedeni

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 438
30.10.2010 0:40:01   
Anoniman
Taurus , Pahuljice hvala puno user posted image user posted image

Marina evo link http://www.chedanthe.dk/shop/index.php?route=product/category&path=38_53

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 439
30.10.2010 9:05:26   
kovrdjava
Lampica je super,gdje si je kupilauser posted image user posted image user posted image

Koja ostane,zlata vrijedi...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 440
9.11.2010 17:46:02   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Crvena

IZVORNA PORUKA: Nunichi

Crvena ovi oblacici i sunce sam uzela u nasem Dar-artu, to je nesto kao gift shop. Neki dan sam poslala mamu po jos jedno pakovanje, medjutim trenutno nemaju. Cim ja naletim uzecu i tebi pa ti nekako posaljem sa zadovoljstvom. Bude raznih varijanti, kod nas je sunce, tratincice, gljivice i sl. user posted image

Vazi, dogovoricemo seuser posted image

Oblacici i drustvo kupljeni. user posted image
Ja ih donosim u nedjelju na druzenje, ako ti neces dolaziti javi mi kome da ih ostavim.

(odgovor članu Crvena)
Neposredna veza do poruke: 441
9.11.2010 22:40:08   
N_N
Sobice su prelijepe! user posted image  Mi smo našu skoro završili, pa ovih dana postavimo refresh user posted image
Nunichi, super su vam ovi ukrasi, hočem i ja ovo sunce, oblake, hooooooćem user posted image  Ako ti bude usput, kupi i nama a mi ćemo te puno izljubitiiiiiiiiiiii kad nam dođeš user posted image

< Poruku je uredio N_N -- 9.11.2010 22:42:06 >

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 442
10.11.2010 20:38:02   
Nunichi
Eni user posted image user posted image
Provjerim jos do nedjelje, ali cini mi se da je samo jedno bilo ovakvo. Ali ima drugacijih ukrasa. Ima super vozic, cini mi se da ga IvanaTz ima, odlicno izgleda na zidu, imaju strumfovi, pink panter, spuzva Bob, ma svasta nesto.
Uglavnom izaberem ja nesto za novu sobicu. user posted image
Ljubac!

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 443
10.11.2010 21:57:02   
N_N
Mi ne sumnjamo u tvoj ukus user posted image
P.S. Jedva čekam da te upoznam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 444
10.11.2010 22:14:55   
Nunichi
user posted image user posted image
I ja tebe, mada kao da te i znam...samo sto ce sad biti face to face.

PS.
maloprije sam te tracala sa batterfly user posted image user posted image Dolazi i ona, samo malkice sam je morala nagovarati. user posted image
Ljubi pilice!

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 445
11.11.2010 10:46:11   
Neca xxx
Da li neko od vas ima djecije sobe Kiki? Koliko se sjecam, prepoznala sam ih na slikama koje su neke forumasice postavljale. Ukoliko neko ima ove sobe, molim vas da mi javi gdje se te sobe mogu kupiti u Sarajevu i kakva su vam iskustva sa kvalitetom tih soba. Gledala sam katalog i vidim da se mogu kombinovati elementi. Ja bih sada htjela da kupim samo ormar, pa da za godinu dana (ili malo vise) kupim krevet i jos neke druge dijelove. Da li neko zna da li oni inace imaju ovakve sobe u ponudi ili je ovo samo trenutna kolekcija? user posted image  jos uvijek spava u svom kreveticu, ali nam treba ormar koji cemo i kasnije moci iskoristiti.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 446
11.11.2010 11:01:49   
muby
Neco i meni se dopadaju kiki sobice. Ne znam kakav je kvalitet, sacekacemo da se javi neko sa iskustvom, ali znam da se mogu kupiti u malagicu, kalei i pretpostavljam svim vecim salonima namjestaja.

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 447
11.11.2010 12:10:20   
Lulu_08
Ma draga Ilhana RR pa sta mi bona uradi? Pa ja sam na poslu, a evo sat vremena pregledam raznorazne ideje na ovoj stranici (planiramo praviti kucu u narednoj godini), ne mogu se odvojiti. Jako mi se svidja stranica, jos mi je bolja cak od www.bhg.com (Better Homes and Gardens) koja mi je do sada pored houseplans.com i slicno bila izvor inspiracije! Bravo user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Jao ima i ovdje sto znam da ce vam se svidjeti...

Soba kao iz bajke

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 448
12.11.2010 0:06:01   
N_N
IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Da li neko od vas ima djecije sobe Kiki? Koliko se sjecam, prepoznala sam ih na slikama koje su neke forumasice postavljale. Ukoliko neko ima ove sobe, molim vas da mi javi gdje se te sobe mogu kupiti u Sarajevu i kakva su vam iskustva sa kvalitetom tih soba. Gledala sam katalog i vidim da se mogu kombinovati elementi. Ja bih sada htjela da kupim samo ormar, pa da za godinu dana (ili malo vise) kupim krevet i jos neke druge dijelove. Da li neko zna da li oni inace imaju ovakve sobe u ponudi ili je ovo samo trenutna kolekcija? user posted image  jos uvijek spava u svom kreveticu, ali nam treba ormar koji cemo i kasnije moci iskoristiti.

Mi smo prije 6,7 mj. kupili dječiju sobu iz programa Kiki, nekad davno sam i slike stavila dok još nije bila skroz završena. Kupili smo je u Udobnosti i to za vrijeme akcije. Ja sam planirala namještaj u sobi tako da sam kombinovala dijelove. Potrudit ću se da uslikam sobu ovih dana pa da ti stavim kako izgleda. Super je, baš sam zadovoljna, djeca skaču, udaraju igračkama od namještaj....hoću ti reći da ne strepimo nad njom i sve 5!

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 449
13.11.2010 15:32:30   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: N_N

Sobice su prelijepe! user posted image  Mi smo našu skoro završili, pa ovih dana postavimo refresh user posted image
Nunichi, super su vam ovi ukrasi, hočem i ja ovo sunce, oblake, hooooooćem user posted image  Ako ti bude usput, kupi i nama a mi ćemo te puno izljubitiiiiiiiiiiii kad nam dođeš user posted image

Nema oblacica mila, ali ja sam izabrala nesto po svom ukusu. user posted image
Ma sve je slatko, birala sam i birala, a Zara je cijelu radnju pretumbala. user posted image

< Poruku je uredio Nunichi -- 13.11.2010 15:33:59 >

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Fobije
bebacha

Dali imate neku fobiju? Navedite koju...

da (86%)

ne (14%)

Broj svih glasova: 103

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *