|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Djecija soba
20.6.2010 0:11:30   
Anoniman
tajra, tako je bilo dok je S bila sama u sobi. Živo "ludilo" user posted image user posted image
Sad kad dijele sobu, sve i što bi htjela, nikako ne ide da eksperimentišem u tom pravcu, posebno jer su djevojčica i dječak. Da su djeca istog pola, to bi bilo lako, ovako...... ništa od toga. Dobit će po koji detalj i dosta im od mene. Svakako će biti "veliki" kad dobiju odvojene sobe user posted image  A meni sad merak da se malo zavlim poslije posla u njihovu sobu user posted image  Jedino što me publika (igračke sa ormara) remete u dumanu user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 226
20.6.2010 11:23:40   
Anoniman
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 227
20.6.2010 11:31:45   
Srculence
zinanina super je sobica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 228
20.6.2010 15:23:16   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Tek sam sad vidjela Ilhana....
Super joj je sobica user posted image user posted image  i ja volim bijelo user posted image  Nego kako si one figure pravila, od kojeg materijala?
Htjela bih i ja, mislila sam prvo one tapeta trake uske ali se može kupiti samo rolna od mislim 7m a meni treba cca 1,5 m.....

rucni rad draga ;)
Crtala ja i uzeli boje priblizne njihove i obojili =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 229
20.6.2010 15:31:47   
sara.at
user posted image user posted image Ilhana prelijepa je sobica i sve Ikea, bas sve kako treba sa ukusomuser posted image

nego da slucajno neznas jel imaju u Ikea djecije tapeteuser posted image  htijela bih opet praviti slike za djecu sobu kao sto sam za podrum napravila al neznam jel imaju tapete sa djecijom mustrom??

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 230
20.6.2010 19:40:15   
Ilhana RR
sara.at ja mislim da nemaju tapete u Ikeji, nikad nisam to vidila... imaju samo naljepnice one...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 231
23.6.2010 11:23:13   
sara.at
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

sara.at ja mislim da nemaju tapete u Ikeji, nikad nisam to vidila... imaju samo naljepnice one...

znas da sam ove slike pravila za podrum
user posted image
bih sad nesto slicno za djeciju sobu al ako nema u Ikea tepeta
onda cu morati negdje drugo da ih potrazim jer nebih sad da kupujem
djecije slike kad mogu ih i sama napraviti user posted image
kad skontam stavim slikice...ipak hvala Ilhana

Neposredna veza do poruke: 232
23.6.2010 16:06:53   
salmy
Ilhana uvijek me nanovo iznenaids sa stilom! zeno svaka cast po kozna koji put! ja trazim neke kutije za igrackeuser posted image user posted image user posted image poceli smo skupljati skuleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 233
23.6.2010 16:08:45   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: salmy

Ilhana uvijek me nanovo iznenaids sa stilom! zeno svaka cast po kozna koji put! ja trazim neke kutije za igrackeuser posted image user posted image user posted image poceli smo skupljati skuleuser posted image user posted image user posted image

hvala mila =)

Jel imas kakve police gdje bi te kutije stavljala ili bih ti bilo nap podu?

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 234
23.6.2010 16:16:01   
salmy

hvala mila =)

na podu sad user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 235
23.6.2010 16:20:09   
Ilhana RR
sto nepokusas da napravite sami? od spere, napravis one velicine koliku zelis i samo jos dodas tockice na nju? Ofarbas naravno kako vam najbolje pase uz stvari ili nekog lika sto bebac voli?

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 236
23.6.2010 16:22:01   
Ilhana RR
Nesto u ovom stilu

user posted image

a moze i nesto ovako

user posted image

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 237
23.6.2010 16:34:42   
salmy

Nesto u ovom stilu

user posted image

a moze i nesto ovako

user posted image
preslatke su!dobra ideja samo neznam ko da napraviuser posted image user posted image user posted image ja i majstori smo na VIuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna veza do poruke: 238
23.6.2010 16:37:35   
Ilhana RR
pa mozda muz :P

ja sam kontala da napravim slicne ovim rozim kad se vratim iz BiH ako Bog da =) sama =)

meni trebaju 4 kom a ovdje jedna kosta 100 km plus dok platim postarinu oderase me...

a da napravim sama nece me kostati vise od 100 km ;)

nije ovo tesko mila... pokusam naci step by step pa mozda ti muz moze napraviti ako ti sama neumijes ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 239
23.6.2010 16:42:24   
salmy

pa mozda muz :P

ja sam kontala da napravim slicne ovim rozim kad se vratim iz BiH ako Bog da =) sama =)

meni trebaju 4 kom a ovdje jedna kosta 100 km plus dok platim postarinu oderase me...

a da napravim sama nece me kostati vise od 100 km ;)

nije ovo tesko mila... pokusam naci step by step pa mozda ti muz moze napraviti ako ti sama neumijes ;)

Ne bi vjerovala da moj Muz nema pojma, sto se tice rucnog rada u stanu sve ja sama radim! user posted image user posted image user posted image user posted image
pokusacu i ovo hvala ti na ideji!

Neposredna veza do poruke: 240
23.6.2010 17:14:13   
milenium

hvala mila =)

salmy,postoji ti tema ''kutija za igračke''user posted image

Neposredna veza do poruke: 241
26.6.2010 19:05:13   
salmy

sto nepokusas da napravite sami? od spere, napravis one velicine koliku zelis i samo jos dodas tockice na nju? Ofarbas naravno kako vam najbolje pase uz stvari ili nekog lika sto bebac voli?
Kupili smo onu iz  TL ,cak je i snizena oko 25 kmuser posted image user posted image user posted image  super je moze stati svasta,pokusam MM uguratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 242
26.6.2010 19:59:14   
Ilhana RR

Kupili smo onu iz  TL ,cak je i snizena oko 25 kmuser posted image user posted image user posted image  super je moze stati svasta,pokusam MM uguratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Super draga, bas mi je drago =)

A kupi drugu za muza :P

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 243
26.6.2010 23:07:04   
škorpija

Kupili smo onu iz TL ,cak je i snizena oko 25 km super je moze stati svasta,pokusam MM ugurat

salmy daj sliku i u kojem TL

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 244
20.7.2010 9:59:52   
sara.at
jucer malo priprmala stvari za mog malenog princa da ga sve kako treba doceka
 i par sitnica dodala kao dekoraciju user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
      user posted image
  u spavacoj maleni kutak za prva 3mjuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image jedva cekam svoje pilence user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 245
20.7.2010 10:03:46   
aida.
sarpo preeeeeeelijepo je user posted image user posted image user posted image ajjjj nemam rijeci da opisem koliko mi se svidja...

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 246
20.7.2010 10:12:56   
sara.at
IZVORNA PORUKA: aida.

sarpo preeeeeeelijepo je user posted image user posted image user posted image ajjjj nemam rijeci da opisem koliko mi se svidja...

ma znas Aida da jedva cekam da moje pile krene pa neka boli kao sam vrag al se radujem user posted image  
sto kaze mm jucer "ma svaka sitnica u sobi odise sa ljubavi i sa tolikom paznjom to radis, iako znas da bebi nesmeta kad bi u kutiji spavala al opet ti gledas da mu bude sto ljepse"....
sta cu kad mi je drago sto se blizi polako kraj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 247
20.7.2010 10:21:45   
aida.
uzivaj u svakom trenutku... a kda dodje beba prepusti se samo njemu, onda pusti sve sitnice user posted image tako brzo vrijeme prolazi... vidjet ces... moj se vec smije, guce, ne znam kad prodjose 4 mjeseca i koji dan user posted image samo neka rastu mashallah

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 248
20.7.2010 10:26:36   
aya 05
Sara.at soba je predivna,jos samo da bebica stigne,aBd.
Uzivaj...

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 249
20.7.2010 12:01:31   
zeze
saro predivna je sobicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mali sreckovic. Kako bih i ja voljela taj mali krevetac, znas kako mi se svidja.user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu aya 05)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *