Visnja RR
|
IZVORNA PORUKA: scarlett Drage forumašice koje ste već organizovale ili išle nekome na proslavu prvog rođendana, molim vas za ideje, šta kupiti za prvi rođendan jednom . Danas trebam kupiti poklon za jednog malca i interesuju me dobri prijedlozi. Ako imate neki neobičan i interesantan prijedlog, molim vas da ga podijelite sa mnom i po mogućnosti gdje se može nabaviti u Sarajevu, a naravno, korisno bi bilo da se navede i cijena. LP IZVORNA PORUKA: delfin meni je to učestalo u zadnje vrijeme i to sve bliža rodbina. E sad neznam koliko ti je bliska osoba. Ja sam još bila i kuma. Kod "nas" je nekako običaj da se kupi nešto od zlata (nisam iz sandžaka ) i nešto od odjeće, neki kompletić, džemper, trenerkica, haljina. Za igračke su još maleni. Pretpostavljam da si već bila na babinama. IZVORNA PORUKA: Amrino RR Ja djecacima uvijek kupim CATerpilar kamion ili bager . Moj Hamza ih ima i svima se svide. Jer muski fakat vole bagere a ovi su usper kvalitetni a nisu ni zara. Oko 30- tak maraka su a povelki su. Ima ih u Merkatoru i One 2 Play. Uz to kupim i neku slikovnicu ili album za slike sa posvetom i par izradjenih slika. IZVORNA PORUKA: denny pa sve ovisi kolikos te bliski-ili koliko ste dužni ako su bliži-ako ste dužniji onda može psić sveznalica, ili onaj autić guralica, ili onaj šatorčić sa svakakvim karafekama...ma imaš u tl svašta a ako je samo jedan u nizu od rođendana-onda nešto od robice i nešto zvučno. moj mali voli sve što svira-što proizvodi zvukove. onaj mali klavirić ili mala gitara-to ti sve dođe oko 20-ak maraka IZVORNA PORUKA: veeseelaa denny kakav je to šatorčiš? možel opis mali? koliko košta? kupila bi svojoj ribici IZVORNA PORUKA: denny super je šator ali je malo skup. evo pokušat ću ga pronać. 100km ali super poklon ako ti je mali kum ili tako nešto, ono kad moraš kupit nešto bolje IZVORNA PORUKA: w.pooh od malo skupljih poklona guralica-prohodalica Tomy koja se poslije pretvori u autić ili onaj psić sveznalica, a od jeftinijih neki komad odjeće i igračka IZVORNA PORUKA: denny http://www.tomy.co.uk/products/discovery-dome-deluxe/?parent=2123951 IZVORNA PORUKA: skvo Mi imamo ovaj, ekstra je.... Kupili u TL! IZVORNA PORUKA: veeseelaa ja sam očekivala da je taj šator veći pa da i ja kampujem može li mi neko reći nešto vezano za ovu guralicu prohodalicu kako to fercera? Zar to nije samo bicikl na kojem dijete sjedi a ti ga guraš Ne kužim ovo prohodalica??? IZVORNA PORUKA: Nunichi IZVORNA PORUKA: veeseelaa ja sam očekivala da je taj šator veći pa da i ja kampujem može li mi neko reći nešto vezano za ovu guralicu prohodalicu kako to fercera? Zar to nije samo bicikl na kojem dijete sjedi a ti ga guraš Ne kužim ovo prohodalica??? Prije je guralica. Ja sam mislila Zarici uzeti za Bajram ovo. IZVORNA PORUKA: dana3 za musko je dobar traktor turbo limac ga sigurno ima svira,sam se vozi,vozac pjeva a ima krava ovca pile i svinja u prikolici te na pritisak se glasaju,to moj sin ne ispusta IZVORNA PORUKA: dana3 url=http://www.glitterfy.com/] [/ sa ovim se uci da broji,boje,imaju pjesme pa svaka stranica kad se otovri pjevaju po dvije knjigA sa slikama zivotinja i kako se glasaju kad se pritisne na dugme sa straane i traktor o kojem sa pricala IZVORNA PORUKA: w.pooh Nunichi moj ima ovu Tomy guralicu..malo je koristio guralicu jer je dobio za 1.rođendan nekoliko dana prije rođendana a prohodao je sa godinom i dva dana, tako da sam ja to pretvorila u autić i sada se ponekad voza a ovaj zeleni dio ti dođe onda kao prikolica koja se zakaći na autić pa kad skineš ove điđe gdje ti je telefon i leptir onda u prikolicu možeš staviti igračkice a posebno se igra sa tim telefonom jer se to skida i bude kao ploča sa igračkicama..sve u svemu interesantno je jer ima dosta funkcija ali sve zavisi od djeteta koliko će biti zainteresovano.. IZVORNA PORUKA: w.pooh sahara kupljeno je u augustu u TL u Tuzli..jel im nikad nije bilo ili je nestalo? Evo ti broj TL u Tuzli pa ako hoćeš provjeri ima li kod njih 035/246-940 Ja sam skoro svom htjela kupiti Interaktivnu igračku Winnie nešto slično onom psiću sveznalici, cijena isto oko 100 KM ali su mi rekli da igračke ne naručuju, samo kolica, AS i tako to...ali ako im je bilo u ponudi moguće je da će opet doći IZVORNA PORUKA: milenium Ako može netko da mi na brzinu odgovori što kupiti petom ditetu na poklon?dane otvaram novu temu? IZVORNA PORUKA: milenium mislim petom,rodilo im se peto dite pa bi mi otišli na babine i kupili nešto,a pretpostavljam da robice imaju na tone pošto ih je toliko puno,pa možda bolje 2paketa pelena ili tako nešto,molim mišljenje? IZVORNA PORUKA: dana3 milenium to sto si i rekla-odjece i igracaka sigurno ne fali a nikakve velike koristi.kupis li dva paketa pelena ustedila si joj para-eto start paket za novorodjence:pelene,malo kremica,ne znam da li ce da doji ali flasica i ostale stvarcice-bar sam ja tako za trece kupila