Hanady RR -> RE: Mononukleoza i ishrana djeteta! (8.11.2012 20:04:43)
|
IZVORNA PORUKA: gerberka Hanady, radili smo nocas nalaze AST je 53 / ref od o-38 ) ALT 27 je uredan Limfociti o.61 ( 0.30 - 0.50 ) I ja onda zapucam, mislim odvezem se do dome azdravlja i dezurna ista dr koja mi je kada sam se obracala zbog limfnih rekla ma to je ok. Kaze da nisu nesto poviseni, a dade mi uputnicu na infektivno i mono... Mense sad zanima ako znas molim te..kakve ja koristi imam od toga sto cu znati da li je ili nije prebolio jos prije 6 mj..da li mogu povesti racuna o ishrani, dali mogu prevenirati sta ili nema opasnosti..mislim stvarno, nekog cu da udavim..fkao majka sam ga odvela a gle sad.... evo me kod mame, sutra cemo uraditi test, pa cemo vijdeti..ne znam koliko si ti cekala ? test koji će potvrditi prisustvo virsa EBV se čeka 7 dana kod nas se radi na DIP_u... nama je mononukleoza dijagnosticirana kod dva ljekara na snovu limfoma, ALT i AST i pregleda dijagnostičkoga grla, i donjega odomena gdje je osjetno uvećana jestra i slezena koja je izšala zbog otoka malo i idpo rebera... ja ne vjerujem da je kod vas mono virus sada prisutna...jetrini enzimi su poprilično i uredni...obaj koji je veći može biti i normalan refenetna vrijednost ako je dijete taj dan pojelo nešto masnije...čak i mlijeko malo prije nalaza uzetoga ... tako d anemoj brinuti gerbo... za sada sa mojim istraživanjima i pirčom sa doktrima tvom dječaku nije bile mono... da je bila do sada on bi tebi imao hronični hepatitis neki...i to bi tebi jetreni enzimi pokazali...uvećanja po 5, 7 čak i 10 puta... ne brini gerbo... vaši čvorići na grlu su nešto drugo...malo te limfome vjerujem trab i sačekati sa rastom djeteta i razvitkom možda će krajnici ili već nešto pokazati preorjtljivost i razloga za njih
|
|
|
|