Zahr -> RE: Operacija mioma na materici (8.7.2014 16:30:53)
|
Miom sam operisala i ako slučajno nekome zatreba, napisat ću svoje iskustvo, jer bih i ja voljela da sam više znala prije odlaska na OP. 2. jula sam operisana, a 1. sam primljena u bolnicu. Taj dan vas klistiraju i pripreme za zahvat koji traje oko sat vremena. Nakon budjenja iz anestezije bolovi su poprilično jaki, a mučnina od narkoze užasna, tako da je super ako uspijete povratiti, što sam ja uradila više puta, pa mi je bilo puno lakše. Već nekoliko sati nakon operacije sestre će vas dići na noge, bit ćete slabi i nesvjestit će vam se, zato i to stajanje traje kratko. U intenzivnoj ste 24 sata i nakon toga vas šalju na odjeljenje. Ja sam dva dana imala bash jake bolove i preklinjala sam za neki analgetik, međutim kažu da mora boljeti, a analgetik već daju kroz infuziju. Treći dan od operacije ćete se osjećati već puno bolje, važno je da odmah počnete ustajati i šetati. U bolnici se ostaje šest dana i to ako ste imali stolicu, u suprotnom bi vam boravak mogao biti produžen. Ja sam kući tek drugi dan i dosta mi je bolje iako rana još pomalo boli. Sretno svima koji moraju na ovu OP.
|
|
|
|