JasnaO -> RE: Hitno Pomoc u trazenju jaslica (5.11.2012 13:58:27)
|
Ma znam da je Esma veoma mala za jaslica, ali pricala sam s nekim majkama koje daju svoju djecu u jaslice i kazu da su zadovoljne[sm=smiley1.gif], Esma je inace dijete puno energije i iskreno bojim se za te tete cuvalice, pustis ih u stan, das im sve a one upale TV i to je to, mislim cast pojedinim ali...[sm=smiley13.gif], osim toga ona voli da se druzi s djecom, i nece da je sama, ovaj vrtic koji sam gledala ima nekih 5-6 bebica starosti 6mj do 1,5godina u jaslicama, cak su i blizanci tu, imaju medicinsku sestru, hranu im kuhaju od svjezeg voca i povrca, pa ni cijena nije pojeftina u odnosu na druge vrtice iz susjedstva, rade subotom sto je meni izrazito vazno, i blizu je, imaju produzeni boravak koji se ne naplacuje ako im se najavis dan prije Sto se tice teta cuvalica ima li neko kakvu preporuku, koji je najbolji nacin potrage, mladje ili starije, iskusne ili ne, nekako me uzasava cinjenica ostaviti dijete samo u stanu s nekim strancem, eto ne znam, hvala svima na pomoci[sm=smiley19.gif]
|
|
|
|