RE: Oligoasthenozoospermia i operacija varikokele (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

rerica -> RE: Oligoasthenozoospermia i operacija varikokele (17.11.2012 16:32:52)

IZVORNA PORUKA: happysmile

[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] evo me pepika, nestala posto me jedna nasa forumasica jako uvrijedila, tako da sam bas razocarana bila, ali nema veze, tu sam jos uvijek i dalje u trci i borbi za[sm=duda.gif]...
Sta ima kod teeb sta se radi, jel sve ok i pod kontrolom[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

prosle smo mi i gore,nadam se da me se sjecas iz cekaonice [sm=smiley1.gif]

Cenzura83 -> RE: Oligoasthenozoospermia i operacija varikokele (17.11.2012 17:32:03)

Drage moje suborke,
ja koliko se sjećam da je profertil trebalo nabaviti u Austriji, svi su tvrdili da je samo tu nabavljen orginal, ne znam jel istina, pa imajte na umu to i za fertil plu ukoliko je isti proizvođač.
Nama je puno pomogao bioastin, naručivali smo ga preko neta i ja sam pila neke čajeve od smokvinog lista i naručila sam neku tinkturu od jedne žene iz Bugojna koja se potpi u rakiju i pije. Šta je od toga uplalilo, ne znam, možda nešto jeste, ali na koncu je to ipak Allhova volja.

happysmile -> RE: Oligoasthenozoospermia i operacija varikokele (17.11.2012 17:40:07)

[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] sjecam sjecam rerice[sm=smiley1.gif], a trebamo snagu i zivce cuvati za ono sto zelimo a to je[sm=duda.gif], reri kakvo je stanje kod tebe mene kako dugooooo nije bilo sve mi se pobrkalo, za benu znam i njenu radost posto mi je u prijateljima na fb, kako me obraduje i da snagu kada cujem da je neko uspio, i to bas u oom trenutku kada izgubim volju za svim.[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
dokle ste tm i ti stigli

happysmile -> RE: Oligoasthenozoospermia i operacija varikokele (17.11.2012 17:44:49)

za profertil i ja znam da se iz austrije narucuje, a za ovaj fertil plus tek cuh, eh sad kakav je njegov sastav i koliko stvarno pomaze [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
a mm je pio bioastin i njemu nis pomoglo nije nalaz jos gori poslije njega, operisao variokokelu i pio 3 mj. bioastin, cink selen, c vitamin, piskavicu, sjemenke s medom i svim onim i nista, prije imao veci postotak progresivnih i uopste zivih, a poslije stanje jos gore, elem sve je to od slucaja do slucaja, a drago mi je kada cujem da je neko poboljsao nalaz, mi nismo bili te srece[sm=smiley13.gif]
a mi smo biostin narucili preko jednog prijatelja iz amerike, i dobili ga na poklon i to 4 kutije po 120 tableta, ali nije nam pomoglo hebi ga

mionab -> RE: Oligoasthenozoospermia i operacija varikokele (17.11.2012 22:12:22)

Ne treba recept.Možeš kupiti u slobodnoj prodaji.Sastav je sličan kao Profertil.Što se tiče sastava pogledaj, imaju svoju stranicu.Moj muž će raditi kontrolni nalaz za 2 mjeseca pa ću vam javiti kakvi su nalazi.Mi smo još uključili matičnu mleč kapsule, vit C 1000 mg.Sve vam javim.

happysmile -> RE: Oligoasthenozoospermia i operacija varikokele (17.11.2012 22:14:42)

a tm tek poceo terapiju ili?? i kakav je s-gram tm bio msm koja dijagnoza mozda si i pisala al ja sam ti malo polijena da sad se vracam i iscitavam[sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif]

mionab -> RE: Oligoasthenozoospermia i operacija varikokele (18.11.2012 22:48:43)

Kod mog muža je smanjena pokretljivost.Broj je na granici.Progresivna pokretljivost je problem.Sa profertilom koji je pio 6 mjeseci, pokretljivost se povećala sa 10 % na 60 %.Prije mjesec dana smo nastavili sa Fertil plusom pa ćemo vidjeti.Varikokelu je operisao prije 2 godine ali smo terapiju krenuli prije 8 mjeseci.Pomaka ima.Vidjećemo.

pepika -> RE: Oligoasthenozoospermia i operacija varikokele (19.11.2012 10:48:14)

IZVORNA PORUKA: happysmile

[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] evo me pepika, nestala posto me jedna nasa forumasica jako uvrijedila, tako da sam bas razocarana bila, ali nema veze, tu sam jos uvijek i dalje u trci i borbi za[sm=duda.gif]...
Sta ima kod teeb sta se radi, jel sve ok i pod kontrolom[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Cuj uvrijedila [sm=smiley13.gif] Kod mene sve pod kontrolom [sm=smiley36.gif] I ja sam u toj trci i borbi kao i ti. Drago mi je da si se vratila [sm=smiley1.gif]

happysmile -> RE: Oligoasthenozoospermia i operacija varikokele (19.11.2012 17:51:56)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] odlicno, bravo za tm, jako se obradujem kada cujem ovakve vijesti uljepsala si mi dan[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]