BebeLina -> RE: cista i trudnoca??? (24.3.2014 11:06:46)
|
Sad kad sma našla ovu temu, malo ste me zabrinule. Ne odgovorima, nego cinjenicom da tema nije aktivna vec 4 godine.. Sta li to znaci [sm=smiley13.gif].. Kazu mi da su ciste u trudnoci skoro pa standardne, a vi o tome ne pisete... Dakle, spoemnuh vec - imala sam dva pobacaja (pisala sam o tome kad je sve bilo aktuelno) prosle godine. Pokusali smo raditi na tome sada, treci put, ali sam se malo bojala infekicje (kako sam mislila), pa sam otisla dr. da sve saniram, pa da se bacimo u akciju :) Medjutim, ne samo da mi je rekao da sam vec trudna (Bozemeoprosti, sama sebi licnim na Sv. Mariju i pricu o bezgresnom zacecu), nego mi je rekao i da imam vodenu cistu na desnom jajniku velicine 5 cm. Nemam pojma o tome, tako da sam plakala, a on me, dok je plesao, nije pokusao smiriti. Da, dobro ste procitale, plesao je i govorio mi o cisti. Nakon toga sam, onako u haljinici, bez gaćica i štrampli, istrčala iz poliklinike i otišla prvom privatniku. Nije mi izgledao zabrinut nakon pregleda, tako da sam malo, malo mirnija... Ovaj ludak mi je zakazao pregleda za 7 dana, a privatnik za 15. Odlučila sam otići na ovaj pregled za 7 dana, jer bih za 15 umrla od neizvjesnosti. Doduse, za ovog cudnog dr. kazu da je bas strucnjak, tako da cu pokusati ignorisati njegove plesne korake.. Kakva su vasa iskustva...
|
|
|
|