Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Žene moje, šta ste vi kupovale svojoj djeci za ročkas? moja cura će sada napuniti 3 godine, voljela bih joj nešto lijepo uzeti da joj ostane u sjećanju, i za uspomenu, ali isto bi voljela da se i obraduje. mogu li prijedlozi?
Biciklo, sat (iako je mozda jos mala, ali znat' ce mu se obradovati i valjat' ce joj kasnije :) ), nausnice (ukoliko su joj probusene usi). Po meni su ovo stvari koje ostaju u sjecanju. A od igracaka mozes uzeti neku kucicu za lutkice ili neke vece playdoh setove, tablu za pisanje i sl.
drage trazila sam temu nadam se da je prava...uskoro ce rodjendan jednoj djevocici puni godinu dana, nesto da i nije preskupo...je l mogu neki prijedlozi? i sama imam djevojcicu od 7 mj...ali zaista nemam ideje....
drage trazila sam temu nadam se da je prava...uskoro ce rodjendan jednoj djevocici puni godinu dana, nesto da i nije preskupo...je l mogu neki prijedlozi? i sama imam djevojcicu od 7 mj...ali zaista nemam ideje....
Trociklic. na guranje, umjesto kolica. Cim prohoda oni vole te stvarcice, autoguralica neka isto. Mozete je i vani nosati :)
moja asja se odusevila za prvi rodjendan nekakvom vozicu, vozic i dva vagoncica i maca cuko i patka..pjeva, huhuce..voza se.. ma haos... to joj je glavno bilo.
dobila je i medu kolka je ona bila i njemu se obradovala...
slikovnica sa zivotinjama koje pustaju zvukove, i sad joj je draga..
dobila je i pape, i neke odjecice tome sam se ja obradovala
nakita je dobila, al to samo stoji jer joj usi nisu probusene a ostalo ne nosi...iz razumljivih razloga
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.