Daja_sa -> Apel za pomoc Sarajki Almi Muratovic (28.10.2012 19:59:28)
|
Drage moje...ja sam pomalo u soku jer se radi o mojoj prijateljici sa fakulteta...zajedno studirale...polagale isite...provodile studenske dane... Sada se bori za zivot...[sm=smiley13.gif] Znam da ovdje ima puno ljudi dobre volje...znam da ce neko ovo procitati i pomoci koliko moze... ... Evo sam kopirala tekst u kome pise ono sto treba da se zna... I da...Hvala Vam...Hvala Vam svima koji pomognete da se ovoj djevojci vrati osmijeh na lice... "Almi Muratović, 35- godišnjoj nastavnici sporta u Osnovnoj školi na Ilidži, prije skoro 2 mjseca ljekari su dijagnosticirali cirozu jetre. Trenutno je na Klinici za gastroenterohepatologiju KCUS. Ljekari smatraju da je jedini način da se izliječi- transplantacija jetre . Troškovi liječenja i transplantacije su veliki. Za početak potrebno je 50 hiljada eura. „Koliko će koštati dalje, ko zna? Najvažnije je da je izmjestimo na kliniku u Njemačku“, rekao je za TVSA Alen Muratović, brat. Porodica Muratović zahvaljuje se prijateljima, kolegama i svima koji odluče pomoći Almi...... Pomozimo ovoj mladoj Sarajki da pobijedi svoju najtežu bitku. ...Za uplate je otvoren račun Alma Muratović Broj računa: 1540010000001910 poziv na broj 5501347 - 22-378331 ime i prezime Alma Muratović , ulica Zeleni put 16 Sarajevo"
|
|
|
|