Miau -> RE: Koja kolica su dobra? (10.1.2011 10:13:30)
|
IZVORNA PORUKA: gagach preeeeeeeedivna su! Znaci uzela si i kosaru? ja se nesto neckam za kosaru jer kazu da je ona za zimu dobra a beba je preraste sa jedno 6/7 mjeseci pa kontam da meni nece trebati...jer je termin u aprilu...sta ti mislis? Bacila sam oko samo na brzinu i vidim sta si pisala. Kosara ce ti biti potrebna u pocetku, to je sigurno, bez obzira kad ce se beba roditi. Moja malena se rodila u augustu i koristili smo kosaru non-stop. Nazalost brzo mi je prerasla, tako da sam je vec sa 4 mj. stavila u sportski dio kolica. I sve druge bebe koje znam su kosaru prerasle u otprilike toj dobi. Dijete od 6-7 mj. ne moze stati u kosaru, a i da moze ne bi htjelo. To su djeca koja vec sjede. Ali za tih prvih par mjeseci kosara je spas. Mi smo isli svakodnevno u setnje od 14-tog dana, beba bi mirno spavala i bilo joj je udobno. Kad ne bi htjela kod kuce spavati, isto bi je stavili u kosaru i s nama u dnevnu sobu, pa je malo vozikali dok ne zaspe. Ja znam djecu koja nisu htjela spavati u kreveticu, nego u kosari S dr. str. AS je za mene promasaj. Dok god smo koristili kosaru i u autu smo je vozili u njoj. Ja sam imala kosaru koja se moze vezati. AS sam izbjegavala jer mi je beba neprirodno sjedila, glavica joj visila. Sad kad vise ne moze u kosaru stati vozimo je u AS, ali jos malo i prerasti ce mi je! No dobro, zbog sigurnosti isto je moras kupiti, pa makar je koristila samo par puta kao ja. Kod kolica bi ti savjetovala da uzmes sa spojenom ruckom, lakse je s njima upravljati. Mozes u jednoj ruci nositi bebu, a dr. gurati kolica. Kod kolica koja imaju 2 rucke to je malo teze. Isto tako savjetovala bi ti da pogledas kako se skida navlaka radi pranja. Kola preporucam veca jer se kolica manje treskaju pri voznji.
|
|
|
|