salmy -> RE: Koja kolica su dobra? (21.4.2010 13:02:38)
|
IZVORNA PORUKA: leona81 nismo svi isti, hvala Bogu...neki ljudi nemaju ne svojom voljom vec spletom okolnosti, neki su izgubili posao a visoko obrazovani su strucnjaci, neka djeca nemaju roditelje pa su smjestena u domove, ili ih je neko ostavio ili su roditelji umrli, poginuli i sl...neka djeca su takodjer rodjena sa posebnim potrebama pa im roditelji ne mogu priustiti kolica da bi mogli normalno funkcionisati jer je nas sistem takav kakav jest, nazalost... ja licno smatram da je ludost potrositi 3000 km na kolica, cucle i sl...naravno da svako ima pravo izbora, samo mi je zelja da negdje duboko u srcu ti ljudi, kad vec sistem nece, pronadju mjesto za bar jedno dijete koje sebi ne moze priustiti ni obicnu cuclu...bez da ih osudjuju zbog toga sto su gladni, goli i bosi... moderatori otisla sam malo off topic nadam se da cete mi halaliti:) Slauem se s tobom u potupunosti!!!!!!! sto bi na snarod rekao:pres....anja[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Nedavno vidjeh JK i njenu djecicu,majko mila kupila bebici "markirane suncane naocale" hahahhaha jadno djete veze nema sta ga je snaslo,uzelo cvike i lomi baca,veze ono nema koliko kostaju!!! Ja se slazem da priustimo djeci sve sto je potrebno! ali toliko novaca dati za kolica ili cucu cisto BACANJE para! za tu lovu mogu kupiti autic polovan [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|