Anoniman -> RE: Koja kolica su dobra? (5.3.2010 20:49:53)
|
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR Ova kolica su po mom misljenju tako ruzna kad ih vidim po gradu a ima ih podosta jer su "moderne" a i od njih se moze napraviti i stolica za sjedenje za hastalom... Kad birate kolica treba birati po sledecim kriterijama: Vasa visina - ako ste visoki mozete uzeti malo "veca" kolica. Auto - ako vam je auto malo morate naci kolica koja mogu u auto stati, ako niste sigurni pitate nekoga u butiku da izadje sa vama do parkinga da probate kolica (tako sam ja uradila) Tezina kolica - gledati da su kolica sto laksa jer ako trebati sa njima ici uz stepenice ili nesto lakse je ako su kolica laksa Vasa blizina - na ovo mislim da trebate kontati gdje ce te ih najvise voziti, po kakvom putu jer svaka kolica nisu bas najbolja za razne puteve. Evo primer: Moja jaranica je uzela kolica slicna mojima (ali markirana i platila zato 750 eura) a posle je se pokajala jer nikad ih nije mogla sama u auto staviti jer je niska, mislim da je samo 150 cm, a i bile su preteske, mislim da su bile 16 kg samo kolica. Ovakva su moja kolica: (kostala me samo 70 eura nova) [img]http://www.eurobabies.se/bilder/Hannover%20svartbegie.jpg[/img] Po mom misljenju ima sledece prednosti: Veliki tockovi- moze se voziti po svakakvim putevima pa cak i po sumi "drzac nogu" moze da se zablokira da su dijetetu noge uspravne kad spava. Onaj dio za ledja moze da se spusti skroz, tako da kad spustis to i podignes drzac nogu mozes da stavis onaj dio za lezanje dok je beba mala (to sam kupila posebno, 2 u 1 od kojeg se pravi vreca za kolica zimi) Rucka za vozenje se moze prebaciti jednostavno, bez ometnje djeteta na obadvije strane. Suncobran je povelik tako da puno stiti i od sunca i od kise i vjetra i ostali prirodni nevolja, ima i siber ;) Ima velik "gepek", moze se svasta stavitiu njega. "razmontira" se prilikom tri poteza koja su sasvim jednostavna. Sto je najbitnije stala su u moj mali gepekcic =) (Mi vozimo Renault Megané onaj sa onom cudnom guzom) Jedina mana je sto su 13 kila, ali za moju velicinu i visinu su sasvim okej. Ja da nezaboravim, ova imaju i federe neke tako da one manje rupe dijete ni neprimjeti, slicno amortizerima... Ja ova kolica zovem "Bibi 4x4" =) (Nadam se da cete razumiti moj jezik) Kod nas su ista samo boja nije, kod nas je crveno gdje je kod tebe bez boja, al ja sam ih platila u DK 1500dk kr, to znaci 200 eura.. [sm=zmeden.gif] zar su tako jeftina u swe?Da dodzem dr.put kad mi zatreba [sm=smiley36.gif], ja ih planiram i za drugo djete akobogda koristit jer su stvarno extra[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|