|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koja kolica su dobra?
22.1.2010 1:48:45   
sporty mamaa
hanady mislim da imajuuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 901
22.1.2010 1:50:10   
Hanady RR
ma ja imam kolica al nisu kišobran nego standard 3 položaja...e imam još jedna crvena no name isto tri položaja a l sva mi nekako glomazna...jedna sam plava poklonila...e sad kišobran mi trebaju jer sam ona koja sam imala za stariju isto poklonila jer zaista iz auta kad krenem sa ovim velikim sama se sebe prepadnem trebaju mi lakša...pa kontam kad već hoće da ih kupi da bar budem zadovoljna položajima...boja mi vala nije bitna.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 902
22.1.2010 1:51:56   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: milenium

KOLICA DJ. BUBU SWIFT ZELENA

user posted image

Lagano sklapanje jednom rukom. Naslon sjedala prilagodljiv u 4 pozicije. Prilagodljivi naslon za noge. Velika košara za kupovinu. Prednji kotači okretni u sviom smjerovima. Povezana kočnica na oba zadnja kotača. Zaštita za sunce s prozorčićem, može se i ukloniti. Težina kolica: 10,5 kg

Šifra: 50600801

Naša cijena: 699,99 kn

user posted image  evo ,imaju ti 4 pozicijeuser posted image

nisu to ta ova imamo ova su glomazna...jednom rukom sklapaš al prema dole...dođe ti toliki pravugaonik da samo boga moliš da ti je muž raspremio gepek da ti mogu stat.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 903
22.1.2010 1:53:34   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: Hanady

ma ja imam kolica al nisu kišobran nego standard 3 položaja...e imam još jedna crvena no name isto tri položaja a l sva mi nekako glomazna...jedna sam plava poklonila...e sad kišobran mi trebaju jer sam ona koja sam imala za stariju isto poklonila jer zaista iz auta kad krenem sa ovim velikim sama se sebe prepadnem trebaju mi lakša...pa kontam kad već hoće da ih kupi da bar budem zadovoljna položajima...boja mi vala nije bitna.

kad budes tako i dalje djelila kolica sjeti se mene ja nemam nosam u ruke kicma mi otpadeuser posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 904
22.1.2010 1:55:30   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mamine oci

kad budes tako i dalje djelila kolica sjeti se mene ja nemam nosam u ruke kicma mi otpadeuser posted image user posted image

zezaš me...e imala sam jedna super lagana samo da ih od mame iskopam u garaži kao ova posljednja gore na slici...nadam se da ih ona nije nikome dala...javim ti sutra.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 905
22.1.2010 1:56:51   
mamine oci

zezaš me...e imala sam jedna super lagana samo da ih od mame iskopam u garaži kao ova posljednja gore na slici...nadam se da ih ona nije nikome dala...javim ti sutra.

nezezam te ozbiljna sam...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 906
22.1.2010 10:31:59   
mamine oci

e sad odgovor komsinica ima ista ko ta zelena kolica i imaju dva polozaja sad neznam jel sto posto lezeci ali moze da se spusti ako hoces mogu se raspitti sutra pa ti javim...

e meni nije bitan ležeći jer za kišobran kolica poluležeći je dovoljan a l mi treba uz to sjedeći...ako možeš vidi ujutro molim te jer je ona toliko nestrpljiva da ih kupi...pojma nemam šta joj bi

evo mene sa odgovorom komsinica je zadovoljna kolicima i imaju dva polpzaja sjedeci i polu lezeci...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 907
22.1.2010 10:44:37   
elkina_mala
user posted image

EVO MENI su ova vrhhhhh,komsinica ima ista,tako su lahka,i finaaa rado bi ih som bebiju kupila ali...sve ovo zajedno kosta 799 eura:(user posted image dusha me boliiiiii hihih

25.08.2010
Selina, pile moje malo

Tako ti je to, prijatelju znaj
danas ili sutra svemu dodje kraj
nema vise nade srce da je nadje
sve su moje druze, potonule ladje...
01.04+++29.04---- :(

(odgovor članu Junior)
Neposredna veza do poruke: 908
22.1.2010 10:49:27   
elkina_mala
hihiihhih marinela ova kolica mi se svidzaju ba,a bebi kad stigne aB,to ja tako:d heheeh
znaci ova bih mozdaaaaa,uzela za bebu...

25.08.2010
Selina, pile moje malo

Tako ti je to, prijatelju znaj
danas ili sutra svemu dodje kraj
nema vise nade srce da je nadje
sve su moje druze, potonule ladje...
01.04+++29.04---- :(

(odgovor članu marinela)
Neposredna veza do poruke: 909
22.1.2010 10:51:55   
marinela
Aha izviniuser posted image user posted image Ja mislila da nisam slucajno propustila da si trudna...

(odgovor članu elkina_mala)
Neposredna veza do poruke: 910
22.1.2010 22:27:32   
lekica83
Kupili smo kolica, Neonato Dakar Sport, doduse jos nismo nigdje izlazili ali smo ih probali po kuci i cine se super,  lako se sklapaju, tri polozaja naslona, lako je upravljati s njima pa vidjecemo kako ce to da izgleda u praksi user posted image user posted image user posted image

Nase blago je zasjalo u maminom narucju 03.01.2010.

(odgovor članu marinela)
Neposredna veza do poruke: 911
23.1.2010 15:50:55   
scarlett
Mi imamo bubu kolica slična ovim http://www.turbolimac.com/Products/TurboLimac/PID-13030204.aspx , nisu nešto super moderna, ali su jednostavna, lagana, praktična i cijena je bila 179,-KM. user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 912
23.1.2010 16:34:26   
Nellica
Lekice gdje si kupila ova kolica? čine se jako dobra.

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 913
2.2.2010 16:22:35   
marinela
Zene drage neznam sta da radim sto se tice kolica,jos malo do poroda...Svidjaju mi se jedna od Chicco ali kruze pric eda nisu prosla test sigurnostiuser posted image Sada neznam....jel imate kakvu dobru stranicu za kupovinu kolica preko neta....da malo pogledam.Inace ne zivim u Bih....Hvala unaprijed.

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 914
2.2.2010 19:02:55   
Candy
Ja sam prije 10-ak dana kupila Graco Mirage plavo-roza kolica, teska su svega 7.1 kg, i povoljna su 149 KM, kupila ih u Kidi-Oz u Zenici. Imaju tri polozaja, kocnice i pravo su dobra, probala sam ih u kuci...

(odgovor članu marinela)
Neposredna veza do poruke: 915
2.2.2010 19:16:58   
niki83
IZVORNA PORUKA: scarlett

Mi imamo bubu kolica slična ovim http://www.turbolimac.com/Products/TurboLimac/PID-13030204.aspx , nisu nešto super moderna, ali su jednostavna, lagana, praktična i cijena je bila 179,-KM. user posted image

ova su jako slicna Graco Mirage kolicima,koje smo mi dobili, a kao sto Candy kaze kod nas su 149KM (bila prije 4 mjeseca user posted image )..pa eto nisu ni toliko losa, ali ni nesto posebno dobra..pa za taj novac..user posted image

N&N

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 916
2.2.2010 22:16:02   
delfin
marinela, a koja chiccova misliš nisu prošla test?

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 917
3.2.2010 17:11:28   
lekica83
Nellice kolica sam kupila na slatini u Picolu, to je pored gorenja mala radnjica ali ima dosta finih stvarcica user posted image samo fali para

Nase blago je zasjalo u maminom narucju 03.01.2010.

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 918
16.2.2010 16:45:00   
Emica_sa
Peg Perego pliko p3 ubijedljivo najbolja kolica,jesu malo skupa ali su user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 919
16.2.2010 16:48:54   
sara.at
Bugaboo user posted image sklopiti u sekundi i u auto ubaciti jest da kosta al znam da valja user posted image user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 920
16.2.2010 16:57:08   
sara.at

IZVORNA PORUKA: marinela

Zene drage neznam sta da radim sto se tice kolica,jos malo do poroda...Svidjaju mi se jedna od Chicco ali kruze pric eda nisu prosla test sigurnostiuser posted image Sada neznam....jel imate kakvu dobru stranicu za kupovinu kolica preko neta....da malo pogledam.Inace ne zivim u Bih....Hvala unaprijed.

istina je marinela chicco nisu prosla testiranja al jako dobru ocjenu su dobila bugaboo za mene su zakon
to je moj prijedlog....
http://www.gutwein.at/10174_DE-Kinderwagen-Bugaboo.123

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu marinela)
Neposredna veza do poruke: 921
18.2.2010 11:14:06   
dady
Jedno pitanje???

Mi smo mislili bebaču za prolječa uzeti Bubu trokolicu,meni se pravo sviđa,a i MM .Lagana su pravo samo 6kg,al sam išla da ih vidim i u TL prodavačica mi reče svašta o njima kako nisu čvrsta itd!!!user posted image

Šya vi mislite???
Evo i link!user posted image
http://www.turbolimac.com/Products/TurboLimac/PID-39060101.aspx

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 922
18.2.2010 11:44:33   
mamina princeza
Moja komsinica ima ovakva kolica i prezadovoljna je . njena curica iam skoro 2 godine usper se voza u njima. Cak je sjecam se kad je bila jesen vozila je onako napola skopcanu i nikad nije bilo problema ( mislim da je skinula kaisice preko ramena a ostavila samo onaj oko struka da malenoj ne smeta) .

Opet, ja ih nisam vozila pa ne smijem nista sigurno reci.

Koliko vidim Dawud je isto ljetna beba ( kao i moja Dz. samo je godinu straija 9 i ono sto je moje iskustvo je da smo na proljece presli na kisobran kolica obavezno ih preporucujm laksa su a djeca kako rastu manje hoce u kolica posebno abd kad pocne na nogice svoje pa se desava da mame moraju i djete i kolica i sve.

Ja imam brevijeva kisobran i prezadovoljna sam jedino sto moja nisu imala onaj skroz lezeci polozaj al moja svakako oodavno ne spava u kolicima niposto pa mi nije toliko vazno.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 923
18.2.2010 11:47:51   
dinciii
IZVORNA PORUKA: sara.at

IZVORNA PORUKA: marinela

istina je marinela chicco nisu prosla testiranja al jako dobru ocjenu su dobila bugaboo za mene su zakon
to je moj prijedlog....
http://www.gutwein.at/10174_DE-Kinderwagen-Bugaboo.123

I ja sam za bugaboo user posted image extra su,mi ih koristimo vec 14 mjeseci i prezadovoljni smo!!!!

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 924
18.2.2010 11:54:41   
škorpija
Jedno pitanje???

Mi smo mislili bebaču za prolječa uzeti Bubu trokolicu,meni se pravo sviđa,a i MM .Lagana su pravo samo 6kg,al sam išla da ih vidim i u TL prodavačica mi reče svašta o njima kako nisu čvrsta itd!!!

Šya vi mislite???
Evo i link!

moja kolegica ima ova i prezadovoljna je, a ja imam bubu ali drugu vrstu i mogu reći da sam prijatno iznenađena kvalitetom tih kolica, jer sam s obzirom na cijenu kontala da neće dugo izdržati, ali izgleda da će još jedna beba moći da se u njima fino navozauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *