|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koja kolica su dobra?
18.1.2010 13:52:00   
Skvo RR
Evo, mozda pomogne! Na ovoj temi imas uputstvo kako postaviti sliku!
Sretno!

http://www.ringeraja.ba/forum/kako-postaviti-sliku/m_449321/mpage_2/tm.htm#485238

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu andy dea)
Neposredna veza do poruke: 876
18.1.2010 13:52:59   
MELLI
andy dea dobrodošla na forum,nadam se ugodnom druženjuuser posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 18.1.2010 13:53:47 >

(odgovor članu andy dea)
Neposredna veza do poruke: 877
18.1.2010 13:54:47   
MELLI
eto dok ja nađoh link ova nova moderatorica me preduhitriuser posted image
Skvo brza si,jesi se ženo dala na posaouser posted image

(odgovor članu MELLI)
Neposredna veza do poruke: 878
18.1.2010 13:54:56   
andy dea
http://adax.hr/kolica/cijena/plebani_duo/

(odgovor članu andy dea)
Neposredna veza do poruke: 879
18.1.2010 13:57:26   
andy dea
nadam se da ce se vidjeti
user posted image user posted image

(odgovor članu andy dea)
Neposredna veza do poruke: 880
18.1.2010 15:07:28   
Nellica
Drage moje ja sam trenutno u potrazi za kolicima,

Chicco for me su mi super , ali je cijena previsoka, kao i Maclaren sa nultim položajem:(
Ima li neko iskustva sa Graco Mojo kolicima
http://www.bimaco.net/brand.aspx?b=3

iako se ne okreću prema mami, ne čine mi se loša.

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu andy dea)
Neposredna veza do poruke: 881
22.1.2010 1:28:18   
Hanady RR
imam pitanje, prvo ide slika pa pitanje, molim drugarice da se skoncentrišu bitno mi je pravo

ova zelena bubu kišobran kolica jel imaju dva položaja mislim sjedeći i poluležeći...molim hitno odgovor pls.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 882
22.1.2010 1:31:11   
milenium
koja slika?ja ovde ne vidim nikakvu sliku?user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 883
22.1.2010 1:34:03   
Hanady RR
joj neće mi slika dobila je mailom i sad nema šanse na slikomat da je prebacim....grrrrrrr

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 884
22.1.2010 1:34:58   
noaa

IZVORNA PORUKA: Hanady

imam pitanje, prvo ide slika pa pitanje, molim drugarice da se skoncentrišu bitno mi je pravo

ova zelena bubu kišobran kolica jel imaju dva položaja mislim sjedeći i poluležeći...molim hitno odgovor pls.

bas su ti finauser posted image user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

Neposredna veza do poruke: 885
22.1.2010 1:35:51   
mamine oci

joj neće mi slika dobila je mailom i sad nema šanse na slikomat da je prebacim....grrrrrrr

pokusaj stavit sliku u album rr pa onda iz albuma copy i paste

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 886
22.1.2010 1:37:51   
milenium
user posted image

evo npr nikita,da imaš onu as orginal što dođe uz kolica onda bi mogla gledat bebu dok je voziš pošo se ručka nemože okrenut.samo nakačiš as ovako.

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 887
22.1.2010 1:39:39   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noaa

bas su ti finauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 888
22.1.2010 1:40:15   
Hanady RR
mamine oči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 889
22.1.2010 1:40:39   
sporty mamaa
Ja sam rekla kad budem imala drugu bebu da cu kupit kolica da mogu rucku okretat to mi je puno jednostavnije nego ova as... A i dobro je jer se dijete uvijek moze okrenuti suprotno od strane sunca ako me kuziteuser posted image user posted image
A graco mojo, neko upitao, imamo mi i super su nam, ako su to ova kisobran kolica...user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 890
22.1.2010 1:41:04   
milenium
ja ne znam al vidi se na slici da ima obadvoje.vidiš da je ovo poluležeći.

Neposredna veza do poruke: 891
22.1.2010 1:42:15   
mamine oci
e sad odgovor komsinica ima ista ko ta zelena kolica i imaju dva polozaja sad neznam jel sto posto lezeci ali moze da se spusti ako hoces mogu se raspitti sutra pa ti javim...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 892
22.1.2010 1:42:45   
noaa
Hanady sad sam ozbiljna skroz,cini mi se da imaju polulezeci,koliko kostaju jer ja sam kupila ona glupa brevi a nisam gledala i sad mi zao jadnice zaspe sjedeciuser posted image

Neposredna veza do poruke: 893
22.1.2010 1:42:54   
milenium
e i ja ću kupit što se ručka može okrečat.ta su čak jeftinija.nego za ove mame koje već imaju gracco kolica a nemože im se ručka onda imaju ove as.ionako as morate kupovat onda bolje ovu.user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 894
22.1.2010 1:43:33   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: milenium

ja ne znam al vidi se na slici da ima obadvoje.vidiš da je ovo poluležeći.

e i ja to kažem al moja seka večeras bila u TL i kažu joj radnici ima jedan položaj...ja fino objašnjavam da nije moguće da opred ovoga položaja koji je na slici nema i sjedeći a ona kaže valjda radnici dole, bolje znaju. A hoće da kupi mojoj malenoj za rođendan valjda imaju ta roza pa eto...

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 895
22.1.2010 1:44:32   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noaa

Hanady sad sam ozbiljna skroz,cini mi se da imaju polulezeci,koliko kostaju jer ja sam kupila ona glupa brevi a nisam gledala i sad mi zao jadnice zaspe sjedeciuser posted image

sad na kaciji pa dođe i ovaj kišobrančić uz njih 80 KM. a ja sma za more kišobran crveni platila 13 Km.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 896
22.1.2010 1:46:07   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mamine oci

e sad odgovor komsinica ima ista ko ta zelena kolica i imaju dva polozaja sad neznam jel sto posto lezeci ali moze da se spusti ako hoces mogu se raspitti sutra pa ti javim...

e meni nije bitan ležeći jer za kišobran kolica poluležeći je dovoljan a l mi treba uz to sjedeći...ako možeš vidi ujutro molim te jer je ona toliko nestrpljiva da ih kupi...pojma nemam šta joj bi

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 897
22.1.2010 1:46:42   
noaa
ja cu slijedeci tjedan do Zagreba pa cu vidit gore ne daje mi se puno para a ova glupa sam platila 135kmuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 898
22.1.2010 1:48:31   
milenium

KOLICA DJ. BUBU SWIFT ZELENA

user posted image

Lagano sklapanje jednom rukom. Naslon sjedala prilagodljiv u 4 pozicije. Prilagodljivi naslon za noge. Velika košara za kupovinu. Prednji kotači okretni u sviom smjerovima. Povezana kočnica na oba zadnja kotača. Zaštita za sunce s prozorčićem, može se i ukloniti. Težina kolica: 10,5 kg

Šifra: 50600801

Naša cijena: 699,99 kn

user posted image  evo ,imaju ti 4 pozicijeuser posted image

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 899
22.1.2010 1:48:41   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: mamine oci

e meni nije bitan ležeći jer za kišobran kolica poluležeći je dovoljan a l mi treba uz to sjedeći...ako možeš vidi ujutro molim te jer je ona toliko nestrpljiva da ih kupi...pojma nemam šta joj bi

nebrini javim ti ujutru ti znas da sam brza i efikana i sad bi ti dobila odgovor da nije kasno a mozda komsinica razmjenjuje njeznosti pa da ne remetimuser posted image uglavnom ti javim nebrini

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *