Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam na pocetku kad sam se porodila i pocela izlaziti sve psovala svoja teska kolica i jedva cekala kisobran dok nisam skontala nacin silazenja i penjanja uz i niz stepenice, i sad cak i volim vise teska jer su udobnija za bebu i rijetko ponesem kisobran. E sad mi malo tesko objasniti kako to ja idem, ali ona nova reklama za coca-colu sto se pretvaraju u likove iz igrice, e u jednom momentu je prikazana zena kako se penje uz stepenice, e tako i ja idem i onda nema neke veze tezina kolica.
Ja prvo kupila trokolicu u famoznom tradeliju, al je bila teska milion kila i nije imala mobilni tocak prvi, muka. onda kupim fino ova kolica u TL za 129,90KM i sad sam rahat. Kisobran kolica, 5 kg. (imaju tri položaja, a pise da mogu do 36 mjeseci. Da izdrze do pola od toga, nije mi zao para. Prezadovoljna sam.)
gdje si ova kupila ako moze da nam kazes i za ovu lovu meni su slatka skroz
Kupila sam ih u Turbo Limacu u Dobrinji, a mislim da ima u svakom TL
meni kišobran kolica stoje u autu, nisam ih vagala a nisam ni skužila da na njima piše kilaža koja mi nije ni bitna.... nigdje ih ne nosim, izvadim iz gepeka i to je to... da imaju i 20 kg sasvim mi je svejedno Ne kužim gdje vi nosite na kolica??? nek ih muž nosi, il ih jednostavno ostavite u podrumu, svaka zgrada ga ima
Ovako je i kod mene,stoje mi u gepeku i apsolutno ne osjetim njihovu težinu,meni su super praktična.
Ja imam Cam combi family 3u1 sistem kolica. Odlicna su, stvarno. Ja sam ih platila 970,00 KM. Međutim, preglomazna su mi, voljela bih nesto manje uzeti, a opet ne znam. Evo kolica u nekoliko slika:
E sad mi malo tesko objasniti kako to ja idem, ali ona nova reklama za coca-colu sto se pretvaraju u likove iz igrice, e u jednom momentu je prikazana zena kako se penje uz stepenice, e tako i ja idem i onda nema neke veze tezina kolica.
Tako se i ja penjem uz stepenice, ulazim u bilo koju radnju i idemo bilo gdje,a inače mi stoje u šupi i imam najlon kojim ih prekrijem radi prašine.
Neko je pitao za teutonia kolica, čini mi se, mi ih imamo i odlična su.
Niobe super su ova graco kolica, ali to NISU kišobran kolica. Kišobran su ova sa razdvojenim ručkama ili kao što im samo ime kaže sklapaju se kao kišobran, a ova tvoja se sklapaju kao knjiga. Inače ovo je model graco mirage i vrloooo su lagana, čini mi se 6,7 kg
Niobe super su ova graco kolica, ali to NISU kišobran kolica. Kišobran su ova sa razdvojenim ručkama ili kao što im samo ime kaže sklapaju se kao kišobran, a ova tvoja se sklapaju kao knjiga. Inače ovo je model graco mirage i vrloooo su lagana, čini mi se 6,7 kg
jest u pravu si,ja sam se zaje.. nisu kisobran. imaju 5 kila, tako je pisalo. ma evo sad dodjosmo iz setnje, mrak su. merak vozit
Pa recimo ja ne volim da sam ovisna o nekome pa ni o muzu. Necu valjda njega cekati kako bih izasla na polje? A ja u svom haustoru imam 3x po osam stepenica do lifta i onda je kilaza kolica itekako bitna. U pravu si Atraka, s obzirom na to kako ima teskih kolica ta su tvoja mila majka ali ja sam se stvarno sa svojima patila. Tek ova kisobran mogu da ponesem u jednoj ruci dok za drugu cuvam Hamzu. Sada ce aBd doci i druga bebica koja u ova kisobran kolica nece moci dok ne nauci sjediti a ni sama ne znam sta cu do tada. Mislim da mi je najbolje rjesenje sling jer koja bih ja to kolica mogla vukljariti sa dvoje djece?!
Draga, jesi li vidjela onaj dodatak u TL da drugo dijete može stajati? Prikači se za kolica.
Private, a da, model je neobičan. Ima jako puno nezadovoljih mama, meni su bila opcija kad sam birala kolica pa sam se informirala na svim stranama. A još kad sam cjenu vidjela, ipak sam odlučila protiv.
Moze reci sta god hoce al ja ne zalim ni feninga sto sam dala puno para za kolica.Ne,da sam zadovoljna prezadovoljna saaaaaaam...Zivim na prvom spratu bez lifta Rejhana sada ima preko 10 kg ja silazim s njom i s kolicima zajedno i nije toliko tesko da ne mogu podnijeti...Kad krenemo u Bosnu sklope se i tockove samo sa jednim klikom skines i onda jos vise imas mjesta u gepeku..I sto je najbitnije kupila sam jedna kolica i ne trebaju mi nikakva kisobran ili slicno!Ova su do kraja!Ko god je u mogucnosti savjetovala bi ovako nesto jer je fakat extra! Eto malo sam otisla sa teme al imala sam potrebu da ovo kazem
Vec sam pohvalila nasa kolica, ali evo opet - mi imamo PegPerego GT3 i fantastična su. Mana im je to da su teška, ali kako ih ja imam u autu ili u garazi to mi i nije neki problem. Dobra su, imaju odlicne amortizere, lako se voze, djeca ih vole i nisu potrebna nikakva druga kolica, ta zadovoljavaju sve potrebe do 3 godine. Uz to, meni su i jako, jako lijepa.
E sad mi malo tesko objasniti kako to ja idem, ali ona nova reklama za coca-colu sto se pretvaraju u likove iz igrice, e u jednom momentu je prikazana zena kako se penje uz stepenice, e tako i ja idem i onda nema neke veze tezina kolica.
Tako se i ja penjem uz stepenice, ulazim u bilo koju radnju i idemo bilo gdje,a inače mi stoje u šupi i imam najlon kojim ih prekrijem radi prašine.
Neko je pitao za teutonia kolica, čini mi se, mi ih imamo i odlična su.
ja sam pitala za teutoniju...dobila sam slike i super su kolica na slikama a kad dodju vidjet cemo u zivo...obecana su mi davnooo al cekamo posiljku iz NJemacke pa nisu dosla jos...nasla sam model na netu...mislim da je teutonija elegance...
i ja smatram da bas se treba dobro razmisliti oko kolica... jedna je pisala gore iznad da svaka zgrada ima podrum pa ih u podrumu drzati ...e ja ni kod mame gdje sam zivjela ko djevojka a ni sad u zgradi gdje sam udata nema podruma...znaci podrum odpada... nevozim,muz vozi i naravno autom ide na posao tako da nemogu stajati u gepeku... i mama i svekrva zive na 4-tom spratu a lifta nema a ja sam sad na 5-tom al ima lift... kolica cu dobiti pa nemam bas izbora a nadam se da ce biti ok... kupila sam kengur nosiljku za djecu do 12kila pa gdje nemognemo sa kolicima nosat cemo se...
Mi smo sa kupovinom podavno zavrsili, bili smo nestrpljivi ali kolica jos nismo kupili. Obilazila sam radnje od Mostara do Tuzle ali eto jos nisam bila sigurna da sam bas nasla prava s tim da ne planiram dati 1000 km za kolica. Imam pitanje za mamice, kakva je razlika u tockovima tj. koji su se po vama pokazali dobri u smislu da nije tesko upavljati njima, znaci da li je bolje ako su dupli, da li je velicina bitna itd.
mi imamo graco quatro tour de luxe i chicco multiway. prezadovoljna sam i s jednim i s drugim. prvo smo kupili ova gracova. najveca mana im je sto su teska i velika. puno mjesta nam zauzmu u autu kad ih sklopimo. i zbog toga smo kupili ova chiccova. to su kisobran kolica ali malo veca. imaju 4 polozaja naslona. tako da sad imamo 2 kolica. jedna stoje kod djevojke koja cuva emana a druga su kod mene. a imali smo i graco mojo ali nisam bila zadovoljna s njima. pravo su uska i eman nije htio da sjedi u njim. i nekako nismo mogli fino da nastimamo naslon pa je uvijek bio zavaljen. da sad ponovo trebam kupiti kolica, kupila bi chicco trio4me.
Sto se tice tockova gumeni su i dupla. Lako se upravljaju, mada su malo glomaznija. A svakako su meni savjetovali pri kupovini da trazim gumene tockove, a ne plasticne, jer bolje amortiziraju i bebacu ce biti udobnije.
bubuli lekica ne znam koliko ste planirale dati za kolica ali ja preporučujem što laganija to bolja, ja sam kupila teška i prklinjem ih svaki dan a probala sam prijateljičina i super su: ona ima chicco ligt way, lagana ko pero, koštaju 280 KM, imaju 4 položaja naslona što znači da mogu i za novoriđenčad, a tek kako se njima lako upravlja, ma super su . akobogda za drugo dijete ću kupiti ta sigurno