Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo ima jedna stranica sa nekim slikama i firmama kolica,eto onako da se pogleda. ima i ostala oprema.to su trgovine u hrvatskoj,ali ima i ostale opreme-meni je bilo važno da malo bacim oko... baby media shop..na googlu potr.
Mi smo nakon vijecanja i pregledanja stotinu modela uzeli chicco trio4me. Ne zalimo ni jednog feninga, kolica su savrsena. Posto smo jos mali sad se vozimo u nosiljci, a u njoj i spavamo kad smo u gostima jer je bas prostrana. AS odlicna, ima i bazu. Kolica lagana, lako se sklapaju. Cista desetka za nasa trio4me!
Pozz, svima. Ja sam sedmicama, pretrazivala internet trazeci savjete za kupovinu dobrih kolica. Na kraju sam kupila Graco Ultima sa AS. U principu sam zadovoljna, ali tek kad pocnes upotrebljavati vidis prednosti i nedostatke. Recimo, ja sam insistirala da mogu jednom rukom sklopiti i rasklopiti kolica da bi sama mogla ici u setnju i drzati jednom rukom dijete i torbu a drugom da ih sklopim. Medjutim, kolica imaju 13,5 kg tako da ih sama nisam mogla izvaditi i staviti u gepek do nedavno (djecaku je vec 1,5 mj) i sad moram ga ostaviti na sjedistu auta da bi ja izvadila iz gepeka tu grdosiju naravno sa dvije ruke, tako da rasklapanje jednom rukom nema nekog bitnog znacaja za one koji cuvaju kolica u autu u gepeku. Jos teze bi mi ih bilo uznijeti na 3 sprat u zgradi koja nema lifta. Nedostatak je sto se ne moze rucka okrenuti naprijed nazad tako da bebac je okrenut pravcu kretanja i vidim ga kroz prozorcic, sto i nije neki ozbiljan problem.
Detalji kolica su OK, mislim dizajnerski su lijpeo osmisljeni i prakticni.
Mi smo uzeli djecija kolica Chicco ali kad je imala godinu dana, to su ona za vecu djecu. I super su, rasklopiva. Mogla sam ih sklopiti jednom rukom i nositi, a u drugoj sam nosila curicu. Imaju super pokretljiv gornji dio tako da mozes dijete u svakom momentu zastiti od sunca, a u Turbo limacu smo kupili i kisobran koji smo montirali tako da su za nas bila savrsena. Neki dan sam u Chiccu trazila kolica za blizance ali nemaju. Tako da ako imate kakvih informacija o kolicima za blizance molim javite. Vidjela sam samo jedna u Robotu, ali nisam bas nesto odusebljena.
Mi smo uzeli djecija kolica Chicco ali kad je imala godinu dana, to su ona za vecu djecu. I super su, rasklopiva. Mogla sam ih sklopiti jednom rukom i nositi, a u drugoj sam nosila curicu. Imaju super pokretljiv gornji dio tako da mozes dijete u svakom momentu zastiti od sunca, a u Turbo limacu smo kupili i kisobran koji smo montirali tako da su za nas bila savrsena. Neki dan sam u Chiccu trazila kolica za blizance ali nemaju. Tako da ako imate kakvih informacija o kolicima za blizance molim javite. Vidjela sam samo jedna u Robotu, ali nisam bas nesto odusebljena.
vidjela sam na Mojmilu "Amko"...mislim da su Gracova kolica za blizance
Bas ti hvala. Do sada smo bili u Chiccu i u Turbo limacu. Ma joj znas kako ti je rizicna trudnoca i u svakom slucaju ne bih se usudila da ih sada kupim, ali bar da znam gdje ima. Ovo sto nadjem na int. nista nema u BiH.
i ja sam se doooooooobro zahebala s mojim peg perego...isto su teska k'o tuc...jesu ona dobra, okrece se rucka, imaju navlaku (za zime) bla, bla....ali brate teskaaaaaaaaaa
Bas ti hvala. Do sada smo bili u Chiccu i u Turbo limacu. Ma joj znas kako ti je rizicna trudnoca i u svakom slucaju ne bih se usudila da ih sada kupim, ali bar da znam gdje ima. Ovo sto nadjem na int. nista nema u BiH.
To me u opste ne cudi...kod nas je inace ponuda katastrofa...ja znam koliko sam se napatila dok sam hranilicu pronasla i opet sam izletila vise nego sto vrijedi...nema one neke srednje normalne klase...ili su cijene basnosnovne ili ako je cijena ok proizvod je katastrofa
ja sam kupila GRACO kolica u TL, trazila sam da budu lagana i ova su teska oko 7 kg i javicu danas tacno koja je oznaka, i super su mi!!! sad kad j beba otezala, mogu da je iznesem zajedno sa kolicima i to mi je jako bitno!!! kad sam bila u fazi kupovanja kolica svi su ludili od mene, jer sam ja sve gledaa neka strasna, nabudzena, itd. i onda su me moje drugarice, inace majke, savjetovale da ne pretjerujem, da oratim paznju da ne budu teska mnogo, ..... i ja sam ih poslusala, pa rekoh da ovaj savjet podijelim sa vama koji ste u fazi kupovanja kolica, jer i ja kad sm gledala kolica nisam uopste razmisljala o tezini kolica, a sada vidim koliko je to, zmedju ostalog, bitno!!!!
pisala sam vec ranije ovdje...moja kolica stizu iz Njemacke al nisu stigla jos...al barem dobisno slike da vidimo kako izgledaju... uspjela sam snimiti na na jednoj slici pise na onom "krovu" EUTONIA e sad neznam jel to neka marka ili sta... uglavnom imaju velike tockove,na puhanje,amortizere,kosaru ispad,neznam u koliko se nivoa pomjeraju,drska se okrece na obe strane i da gledam u bebu a i ne...onaj krvic je pravo veliki cini se... eh nemaju nosiljku u kompletu tako da to cu uzet posebno...
ako ko zna sta o tim eutonia da mi napise....ja nikad cula...
pa moguce je...neznam stvarno....samo sam slike dobila...i na jednoj slici sam uspjela vidjeti da cini mi se na "krovu" pise to al ima jos nesto ispred eutonija meni se cinilo ko slicica neka a mozda je t... znas li nesto o tim teutonia-eutonia heheh