Modesty -> RE: Koja kolica su dobra? (15.4.2009 13:31:38)
|
E ovako, da krenem od pocetka. Ovo je moja druga beba, sto ne znaci da je manje volim i zeljno iscekujem, i ja nisam bila spremna dati za kolica vise od nekih cca 300KM. Medjutim, ja sam onako malo pomodna mama i nisam htjela bas svasta kupiti, vec nesto sto bi moralo da zadovolji moje ostre kriterije i zelje. Sa prvim djetetom smo imali neka americka kolica, dobili ih na poklon, extra lagana, lako se sklapaju, ne zauzimaju puno mjesta u autu i sl., ali ta su kolica nakon mog djeteta provozala jos troje djece i to je bilo to od njih. Sto jest' jest' svaka cast [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]. E, moj vam je muz sad izjavio da za ovo drugo dijete dolaze u obzir samo takva kolica, naravno ne ista marka, ali ona koja imaju te performanse, jer by the way, mi imamo automobil sa malim gepekom. Slomila sam se trazeci i gledajuci. Sate i sate sam provela na internetu i sve znam o kolicima. Gledala sam ona chicco multiway i peg perego pliko p3 i ta graco mosaic, ali nisam znala koja bi. Trazila sam da imaju 0-ti polozaj, da se sklapaju kao kisobran, da su lagana, plave boje i da nisu preskupa i naravno da nisu kineska. Gledala sam oglase, ali moje misljenje je da ja nikada ne bih dala 300 KM za polovna kolica bez obzira na brand name. UH, sorry ja oduzih....... Teta u Amcu je bila veoma ljubazna, a najvaznije, znala je sklopiti svaka kolica za koja sam ja pitala. Kada sam pitala za garanciju rekla je da daju 6 mjeseci uz racun, a za rezervne dijelove iskreno nisam ni pitala. Roba im je navodno dosla prosle sedmice.
|
|
|
|