Emina* -> RE: spontani pobacaj (25.1.2008 23:05:57)
|
IZVORNA PORUKA: biki Monia,ne nisam trudna, nego sam imala takve probleme pre, nisam bila trudna koliko ja zanam.Samo sam imala2puta u mesecu I pra puta jako krvarenje. Da to nije nekakav odljev .Ali nedavno sam bila kod ginekologa i sve mi je ok.Ali,za to nisam pricala ginekologu. Hvala na brizi,ali to mi se ne desava sad.Pozdravčić Ajd hvala Bogu da je kod tebe sve OK, da budem iskrena postavljala si da ne kazem "ruzna pitanja", pa reko mozda ne zeli to da podijelis s nama... Drago mi je,zaista sto je sada sve OK, i nemoj da se opterecujes nepotrebnim stvarima,al ko sto neka od nas rece, sve sto vise citas o necxemu, sve si uvjereniji da ti bolujes bas od toga. Ja sam et mislila da imam kontrakcije (mos misliti mene pametnice), pomislila ja da ce beba izletjeti iz mene u 28 sedmici, odem doktorici, kaze ona meni "To beba legne na aortu, i kad se skloni osjecas pulsacije dole". hihihihhi A bas sam se bila prepala... Al oduzi ja.... Biki,zaista mi je drago da je sve OK. Sada i kad znas da je tako, baci se na pravljenje jedne malene [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image]
|
|
|
|