Lana_ -> RE: Dr.Bušić Posušje (20.10.2012 21:28:36)
|
IZVORNA PORUKA: future mama Lana jel misliš da bih ga mogla nazvati na mob i pitati kad je na BB pa da tada dođem? Jel uputnicu tražim kod doktora opće prakse u Domu zdravlja (tu pripadam inače)? I da, jel samo tražim uputnicu za ginekologiju, šta trebam? nisam imala dosad s tim iskustva pa ako možeš reći? Pa recimo na taj način jer sam ja npr išla privatno kod dr. Kneževića i preko tel bi se dog za BB i tad bi ja otišla kad mi on kaže da dođem,uputnicu dobiješ u Domu zdravlja i nadam se da će ti je dati jer oni nedaju uputnice samo ako se to što treba nemože obaviti u Domu zdravlja [sm=smiley1.gif] al ti pitaj možda ti dadne,iako kažem ti on radi u Domu zravlja samo ti nitko neće reći kad je koji dr,ja osobno nevolim ići u DZ jer nemaš privatnosti s dr,tu su sestre,bla bla...neznam jesi ikad bila na pregledu tamo [sm=smiley1.gif] ono je najbolje privatno jer i na BB u ambulanti je još gore milion doktora,pregledava te a samo paravan te dijeli od trudnica koje su na ctg-u,uvijek gužva... a za problem koji ti imaš mogla bi otići i u dr Sarića,njega hvale,nekoliko mojih kolegica kod njega redovno ide i znam da ga možeš uvijek dobiti ili na tel ili putem sms-a...a jedna poznanica mi je spominjala neku kliniku u St,ona i mm su išli na pretrage,i otkriju joj nešto sa jajnicima nije uredu dok to ovdje ni jedan dr nije vidio [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|