ringeraja -> RE: Kila u trudnoci??? (20.11.2008 11:13:04)
|
Pozz za tebe Amela V. i sve one koji trenutno citaju ovu temu. Najpre, nadam se da ti je mama vec stigla i da je sve OK. Bila sa pre neki dan kod dr. na ultrazvuku i usput, i njega, pitala u vezi ove otekline. Posto je u Svedskoj vrrrlo, vrrrlo tesko doci do doktora, jer se obicno sve zavrsava preko i kod babica, njegovo objasnjenje mi je bas bilo vazno. On kaze da je prilicno siguran da je to kila, bez obzira sto nije velika i sto se cas povuce, cas pojavi, i da to nije opasno niti ce ako Bog da otezati porodjaj. Svakako ce pratiti ima li kakvih promena, jer se nekad posle porodjaja totalno povuce. U krajnjem slucaju se vrsi operacija, koja je rutinska, koliko sam razumela. Na pitanje zbog cega mi se to pojavilo, s obzirom da se nisam fizicki opterecivala puno, kaze da to nema veze sa naporom ili teretom, jer svaki covek u svom telu ima neku slabu tacku, a kod mene je bila ta. Samo sto je trudnoca dodatno doprinela tome i da je onaj kome se tako nesto desi, imao predispozicije za pojavu kile jos kao mali, kad se tek rodio. Samo da iznesem trudnocu do kraja ako Bog da, i da bude sve OK sa bebom i sa mnom (to zelim i svim trudnicama) na porodjaju,ostalo ce se srediti samo po sebi insallah.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|