laracroft -> Udarci u glavu... (26.10.2008 12:14:49)
|
Moj Adian je mnogo nestasan i penje se na sve sto stigne.Prije nekih mjesec dana je u igri nezgodno pao i udari potiljkom od parket,a ja i muz na 10 cm udaljenosti od njega.Sutradan ujutro je poceo povracati,i odveli smo ga u hitnu.Iz hitne nas upute u savjetovaliste,ali tako nismo nikoga zatekli,pa smo se ponovo vratili u hitnu.Iz hitne odemo na urgentni blok KBZ.Tamo su ga pregledali,sedirali i uputili na CT glave.CT je bio uredan,ali bez obzira na to Adian nije prestajao da povraca.Ukljucili su mu infuziju,zatim i manitol,ali nista nije pomagalo.Doktori vise nisu znali da li je osamucen od sedativa ili od udarca.Nakon sest sati neurohirurg je trazi da se uradi drugi CT.Opet su ga morali uspavati,ali nisu uspjeli.Muz ga je morao cuvati na Ct-u.Sutradan smo otpusteni kuci,istraumirani od svega.I mi i dijete ,a bez dijagnoze potresa mozga.Nisu bili nacisto da li je zaista bio potres mozga ili koincidencija sa nekom virozom.I sada je nestasan,i imam osjecaj kao ce svake sekunde glavom udariti o pod.Ne znam kako bih prezivjela da mi se ne daj Boze ono opet ponovi.Kako vi izlazite na kraj sa nezgodama vasih pacica.?Ja cu ovom mom morati kupiti kacigu.
|
|
|
|