emma.L -> RE: Udarci u glavu... (18.11.2009 16:15:51)
|
Pretty mamma, samo se ti moraš smiriti, sve će biti ok sigurno. Znam kako ti je, meni je Ema iskliznula sa 3 mjeseca iz kolica jer je nisam zavezala misleći da je još mala i da nema šanse da padne. Bile smo u hodniku i ja sam se šminkala na ogledalu, a ona je bila pored mene. Samo sam vidjela kako klizi. Uspjela sam ju uhvatiti 2 cm od poda, ali sam ju jako stisnula i plakala je prilično. Ja sam imala osjećaj da bi bolje bilo da je pala i da sam joj sva rebra polomila [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Njoj ništa nije bilo, nakon pola sata se smijala, a ja sam htjela plakati 3 dana konstantno od muke. Nevjerovatno su čvrsti, vjeruj mi. Kako reče skvo, ako se ne bude budila da jede ili ako bude baš povraćala (ne bljuckala), onda idite liječniku. A drugi strašni pad smo imali u subotu- život mi nije ni jednu paru valjao. Ema je trčala za tatom, zapela, poletjela i u letu udarila u štok od vrata. Nikada tako jako nije plakala, jecala je sigurno još pola sata nakon što se smirila, a MM je htio iz kože iskočiti, iako na te stvari zaista jako malo možemo utjecati. Javi kako je bebe.
|
|
|
|