Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nasa Sunce27 rodila svoje sunce 11.10.2012 12:44:34
Nunny
Nasa draga suncica nam je rodila jos jednog rr princa... Draga moja od srca ti zelim sve najljepse da je maleni ziv i zdrav 100 godina...da ga sreca prati , zivot bude ispunjen radoscu i veseljem... Ljubi malog djecaka, zelim ti brz oporavak, uzivaj u najljepsim trenucima...
RE: Nasa Sunce27 rodila svoje sunce 11.10.2012 13:02:28
Medi_87
Sunce moje sve najljepše ti želim, brz oporavak, velikom djecaku puno zdravlja i sreće, a ne smijem zaboraviti ni moju Suncicu koja ce sad da uziva sa bracom
RE: Nasa Sunce27 rodila svoje sunce 11.10.2012 14:45:12
Dalia_88
Cestitam Sunce, zelim vam sve najbolje
05.01.2013 23:50 Moja Dalia Znaš li milo moje da te volim najviše na svijetu, da dok dišem, tako će biti... Kad posustajem i počnem gubiti nadu, pogled na tebe, na tvoj osmijeh vraća mi vjeru u bolje sutra..
RE: Nasa Sunce27 rodila svoje sunce 11.10.2012 15:31:59
Cickolini
Draga moja cestitam od srcarodjenje djecaka.... Da vam je vase malo sunce puno zivota i zdravlja i da ga uspjeh prati na svakom koraku. Tebi brz oporavak i uzivanje sa svojim pilicima od srca zelim. Ljuuuubim puuuno
RE: Nasa Sunce27 rodila svoje sunce 11.10.2012 20:21:03
vila_7
Draga nasa suncice cestitam ti na rodjenju tvog prekrasnog sina,da ga u zivotu uvijek sreca prati....a tebi zelim sto brzi oporavak pa da uzivas sa svojim pilicima!