RE: sulejman veličanstveni (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

Dida79 -> RE: sulejman veličanstveni (12.1.2013 13:27:32)

Odlicno, neka vam se ne svidja vise ostane Hapymum i meni [sm=smiley16.gif]

hapymum -> RE: sulejman veličanstveni (12.1.2013 18:47:35)

IZVORNA PORUKA: Dida79

Odlicno, neka vam se ne svidja vise ostane Hapymum i meni [sm=smiley16.gif]

bas tako,on je meni vrh,vala mi onaj Bali-beg pravi slino[sm=smiley14.gif]

Ali neka vam se nesvidja,nas je dvije pa se necemo svadjati.ovakvom muskarcu bas dvije trebaju[sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (13.1.2013 19:18:08)

[Sadržaj poruke je obrisan]

teacher75 -> RE: sulejman veličanstveni (13.1.2013 20:05:13)

IZVORNA PORUKA: Iman83

Vi kako hoćete...al mm liči i na Borana i Bali Bega [sm=smiley16.gif][sm=jezicek.gif]

moj lici na zvjerku ili mr big-a iz sex and the city[sm=smiley36.gif]

veeseelaa -> RE: sulejman veličanstveni (13.1.2013 20:09:52)

ja bi i zvjerku i bali bega rado probala [sm=jezicek.gif]

Hannan -> RE: sulejman veličanstveni (13.1.2013 23:14:24)

samo da obradujem ove koje vole Balibega VRACA se izgleda :) trebao bi se pojaviti negdje na sredini 3 sezone, tacnije, kako sam procitala u 84 epizodi po turskom.

malena sharena -> RE: sulejman veličanstveni (14.1.2013 9:44:29)

Vi kako hoćete...al mm liči i na Borana i Bali Bega [sm=smiley16.gif][sm=jezicek.gif]

Onda je TM neki cudan mix, meni ova dvojica nisu ni nalik [sm=smiley36.gif]
Ah, kad bih vec morala da biram [sm=jezicek.gif], odabrala bih Bali bega.

aazra -> RE: sulejman veličanstveni (14.1.2013 11:39:51)

IZVORNA PORUKA: malena sharena

[sm=smiley20.gif]

Jeste gledale jucer emisiju na obn-u doveli dvojnike sultana i Hurem u publiku, imalo se sta vidjeti [sm=smiley36.gif]

Kad je prof. Premec rekao da je sa intelektualnog aspekta serija vrh nema se sta dalje komentarisati, jedva cekam veceras...[sm=smiley1.gif]

sabinos -> RE: sulejman veličanstveni (14.1.2013 11:56:12)

a moj muz lici na onog ubijenog Behrem-pasu[sm=jezicek.gif]samo mi on bio negativan lik pa ga ne gotivim[sm=jezicek.gif]
al muza gotivim...

malena sharena -> RE: sulejman veličanstveni (14.1.2013 12:02:31)

Haha, dobra si. A moj lici na Ibrahima, samo sto ima svijetle oci, cak su ga na poslu poceli zvati Ibrahim pasa. Ni ja Ibrahima ne gotivim, al protiv muza nemam nista [sm=smiley36.gif]

aazra -> RE: sulejman veličanstveni (14.1.2013 12:15:53)

Moj ne liči ni na jednog, al ga gotivim [sm=smiley36.gif]

Jedino po boji očiju na sultana malo [sm=smiley1.gif] Al kad sam vidjela kakvi su se sve prijavljivali na ono takmičenje za dvojnike mogla sam i ja svog prijaviti komotno [sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (14.1.2013 12:20:35)

teacher75 -> RE: sulejman veličanstveni (14.1.2013 12:24:21)

Meni liči na bali bega...iako ovaj djeluje mlađi od mm...a neki dan ga neka žena zaustavi i reče da je isti taj Boran...ne gledam tu seriju ali sam škicnula da vidim [sm=jezicek.gif]

ne znam ti muza uzivo, al ovako na slikama lici malo na borana al na bali bega ni nalik vala, osim sto su obojica crni[sm=smiley36.gif]al poznato je da su nama nasi muzevi naljepsi pa ih ne gledamo objektivno[sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: sulejman veličanstveni (14.1.2013 12:25:28)

IZVORNA PORUKA: sabinos

a moj muz lici na onog ubijenog Behrem-pasu[sm=jezicek.gif]samo mi on bio negativan lik pa ga ne gotivim[sm=jezicek.gif]
al muza gotivim...

Moj po malo na Matrakcija ali iz puno mladjih dana [sm=smiley36.gif] To ja sliku sebi napravila [sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: sulejman veličanstveni (14.1.2013 12:26:59)

hajmo sad svi stavit slike muzeva da vidimo na koga lice[sm=smiley36.gif]mene bi moj u top stavio[sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: sulejman veličanstveni (14.1.2013 12:27:47)

Ja zamisljam da je Matrakci u mladjim danima bio zgodan poput mog muza [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (14.1.2013 12:28:59)

teacher75 -> RE: sulejman veličanstveni (14.1.2013 12:31:13)

ja nisam gledala ovu seriju: kad lisce pada ali mi je par ljudi reklo da mm lici na ovog skroz desno u dzemperu:
http://www.dodaj.rs/f/3x/9/1KcqDxVG/kad-lisce-pada-2.jpg

meni bas i nije drago jer je mm ljepsi[sm=smiley1.gif]vise mi se svidja kad kazu da lici na zjerku[sm=smiley36.gif]

malena sharena -> RE: sulejman veličanstveni (14.1.2013 12:32:02)

Meni Matrakci skroz fino izgleda, ne znam doduse kakav je bez onih turbana, al ovo sto na seriji vidim, meni se svidja.

malena sharena -> RE: sulejman veličanstveni (14.1.2013 12:35:05)

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja nisam gledala ovu seriju: kad lisce pada ali mi je par ljudi reklo da mm lici na ovog skroz desno u dzemperu:

meni bas i nije drago jer je mm ljepsi[sm=smiley1.gif]vise mi se svidja kad kazu da lici na zjerku[sm=smiley36.gif]

Vidjela sam negdje ne forumu sliku tebe i TM i da, vise lici na zvjerku [sm=smiley1.gif]

teacher75 -> RE: sulejman veličanstveni (14.1.2013 12:42:31)

IZVORNA PORUKA: teacher75

Vidjela sam negdje ne forumu sliku tebe i TM i da, vise lici na zvjerku [sm=smiley1.gif]

super[sm=bravo.gif]bas ti hvala[sm=smiley1.gif]

Medić* -> RE: sulejman veličanstveni (14.1.2013 12:43:51)

Meni Matrakci skroz fino izgleda, ne znam doduse kakav je bez onih turbana, al ovo sto na seriji vidim, meni se svidja.

Zato i ja kazem lici mi na mm [sm=smiley36.gif]

aazra -> RE: sulejman veličanstveni (14.1.2013 12:50:35)

Navodno su Nigar kalfa i Gul aga u stvarnom zivotu zajedno, jeucer rekose na onoj emisiji na obn-u bas sam se razocarala...[sm=smiley13.gif] Prvo sto mi je velika hemija izmedju nje i Ibrahima,a li ako vec voli starije bolje da je izabrala Matrakcija [sm=smiley36.gif]

Meni se sviđa Zumbul [sm=smiley2.gif]

Medić* -> RE: sulejman veličanstveni (14.1.2013 12:52:13)

IZVORNA PORUKA: aazra

Navodno su Nigar kalfa i Gul aga u stvarnom zivotu zajedno, jeucer rekose na onoj emisiji na obn-u bas sam se razocarala...[sm=smiley13.gif] Prvo sto mi je velika hemija izmedju nje i Ibrahima,a li ako vec voli starije bolje da je izabrala Matrakcija [sm=smiley36.gif]

Meni se sviđa Zumbul [sm=smiley2.gif]

ja sam citala da su Ibrahim i Hatidze bili stvarno skupa, medjutim raskinuli su [sm=smiley36.gif]

malena sharena -> RE: sulejman veličanstveni (14.1.2013 12:54:55)

Mom je zlo kad mu kazem da lici na Ibrahima, kaze, pa dobro, znam da nisam ko Bali beg, ali Ibrahim???
[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>