[sm=smiley36.gif] Ode ja iz svoje duzine. [sm=smiley36.gif]
Ovoj ja težim, zato puštam šiške. A to je klasični paž, nazad kraći, naprijed duži.
Meni ovo nije nikakav paž...i ista mi je kao i Rihannina, samo sto je skroz razbarusena i mozda iz tog razloga ima malo vise stepenastog šišanja.
da potpišem
Ja mislim da je palacinka citirala pogresan post,ovo nikad nije bio paz,niti ce biti.[sm=smiley36.gif] Ovako cu se ja iesnoh dana osisati,kad mi dosadi duga kosa.[sm=smiley1.gif]
emi7908 -> RE: Frizure za sve prilike (14.12.2013 18:42:01)
Višnja ova zurka mi je odlična... nadam se da će ti znati baš ovako uraditi [sm=jezicek.gif]
Visnja RR -> RE: Frizure za sve prilike (14.12.2013 18:47:56)
IZVORNA PORUKA: emi7908
Višnja ova zurka mi je odlična... nadam se da će ti znati baš ovako uraditi [sm=jezicek.gif]
pa sad... nikad ne može biti isto...jer ova cura ima usko lice a ja široko...ali hbg [sm=smiley1.gif]
mishkica -> RE: Frizure za sve prilike (14.12.2013 18:49:12)
Kod mene je ovakva, ovo mi je jedna od najzahvalnijih frizura za odrzavati, lijepo mi se slozi, ne treba joj neka posebna terapija[sm=smiley36.gif]
mishkica -> RE: Frizure za sve prilike (14.12.2013 18:51:47)
[sm=smiley36.gif] Ode ja iz svoje duzine. [sm=smiley36.gif]
Ovoj ja težim, zato puštam šiške. A to je klasični paž, nazad kraći, naprijed duži.
Meni ovo nije nikakav paž...i ista mi je kao i Rihannina, samo sto je skroz razbarusena i mozda iz tog razloga ima malo vise stepenastog šišanja.
ovo je moj frizzz..samo crna kosa
dana.i -> RE: Frizure za sve prilike (5.1.2014 23:19:20)
Mene vise zanima sta se moze uraditi sa dugom kosom a da se ne sijece, vise neke frizurice sa šnalicama, pletenicama a da je dosta jednostavno jer ja nisam bas sposobna za pravljenje frizura a i kosa je neposlusna?? Ima li neko ideja???