Casopisi za trudnice (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

I love youu -> Casopisi za trudnice (1.10.2012 15:13:33)

Mame i trudnice,je li mozda znate je li ima neki casopis kupiti u Sarajevu za trudnice,a da ima vezano za trudnicu, ja sam gledala al sve je nesto tipa mama i beba, moja beba, to je vec kad se beba rodi,al nisam uspjela da nadjem neki casopis vezan za trudnice.A bas bi volila ga malo citati?!

Visnja RR -> RE: Casopisi za trudnice (1.10.2012 15:17:23)

dok ne nadjes imas rubriku Trdunoca

http://www.ringeraja.ba/trudnoca/

Super Beba -> RE: Casopisi za trudnice (1.10.2012 16:48:04)

Nisam vidjela nigdje takav časopis. Znam da ima knjiga - "Šta očekivati dok ste trudni", pa onda nastavak "Šta očekivati u prvoj godini bebinog života"...
Vrlo korisne knjige.

I love youu -> RE: Casopisi za trudnice (11.10.2012 13:04:11)

Hvala na odg, a jel znate odprilike koliko kosta ta knjiga u Sarajevu?Jel se stvarno isplati kupiti,da ne bacam pare djaba?

vila_7 -> RE: Casopisi za trudnice (14.10.2012 12:07:27)

imas casopis TRUDNA I LIJEPA , ja sam ga kupovala i dobar je- mada dok si trudna mozes kupovati i MAMA i BEBA jer ima i o trrudnoci a i o prvim danima kad ti se beba rodi-a tad neces imati vremena za listanje po novinama. A sto se knjige tice- mislim da ces sve te informacije dobiti iz casopisa i sa interneta pogotovo-ima milion stranica o svemu!

I love youu -> RE: Casopisi za trudnice (14.10.2012 13:37:13)

Hvala ti na odgovoru,super nisam znala da ima i o trudnoci u casopisu mama i beba,odmah ga kupujem :))))))))))

milenium -> RE: Casopisi za trudnice (15.10.2012 14:29:18)

i love you,baš sam vidjela u konzumu ovaj mjesec na akciji knjiga samo o trudnoći 17 km.ima neka i o roditeljstvu.mislim da je i ta 17.

Stranica: [1]