RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Adana -> RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja (9.11.2009 20:12:01)

IZVORNA PORUKA: harun03

Čitala sam da je grejp jako dobar za mršavljenje, ali on je meni gori od limuna!!!
Čak mi je i zeleni čaj ukusniji.

Probaj crveni grejp, ali da ga skroooooz ogulis, i onu kozicu oko onih kriskica. Vjeruj mi da zna biti skoro pa bas sladak i nimalo gorak. Ja inace ne volim grejp, ali ovaj crveni je dobar. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] Ili ako ti je lakse da ga iscijedis i popijes onako naiskap. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Dobar je u svakom slucaju.

mube -> RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja (9.11.2009 20:13:34)

zeleni caj je jako efikasan ko zeli smrsati,kazem vam iz iskustva,provjereno djelotvoran,za mjesec dana smrsala sam 8 kg i uz to se osjecala odlicno....treba ga ohladiti i piti barem litar dnevno

mube -> RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja (9.11.2009 20:17:26)

a i jako je zdrav,zboravila sam napomenuti

harun03 -> RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja (9.11.2009 20:19:14)

ja pijem tri šolje dnevno, a mube jesi li bila na nekoj dijeti osim što si pila čaj?

mube -> RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja (9.11.2009 20:21:11)

nikakva dijeta osim sto nisam vecerala poslije 7 sati,a pila sam litar caja dnevno,umjesto vode

mamabb -> RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja (9.11.2009 20:57:12)

Klinčić/karanfilić isto koristan za mršavljenje, ubrzava metabolizam. Baš je za lijena crijeva.
To sam skoro čula i počela da koristim, pa, vidjećemo da li ima efekta.
Sedam klinčića potopiti u trećinu čaše vode preko noći i ujutro popiti na tašte, samo vodu.

Ilhana RR -> RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja (6.2.2010 21:28:29)

Koliko god da je kupus zdrav netreba ga jesti puno dok se mrsaje... ja sam nedavno citala da iz ishrane treba umanjiti kupus jer od njega se naduje stomak i da izvinete izraz puno prdi...

takodjer i paprika isto radi...

Hanady RR -> RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja (6.2.2010 21:30:17)

samo sko od anansa i to 100%..ovo svašta nešta nabrojano niđe veze...probavla moja mama vala sve al neide sok od nanasa i grejp i to soka 500ml dnevno a grejp jedan žuti ujutro.

magnolija* -> RE: Namirnice koje pomazu kod mrsavljenja (11.2.2010 10:10:12)

Zeleni caj ubrzava metabolizam i pomaze u topljenju masti. Ja sam ga pila 1l dnevno s limunom i natrenom, al sam pravila blagi caj.
Svjezi ananas i grejp isto pomazu.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]