M kao Mama -> RE: Ruka podrske (18.8.2015 15:50:55)
|
IZVORNA PORUKA: Visnja RR Drage moje našoj forumasici smo opet potrebne ... Ako imate ove knjige bila bi vam neizmjerno zahvalna za III razred. Čitanka Autori: Šejla Šehabović, Jasminka Šehabović; Izdavač - Vrijeme Zenica I NAM Tuzla 2.: Moja matematika – Udžbenik i radna sveska Autori: Vildana Mujkić, Dijana Kovačević, Zarmen Hamidović; Izdavač - Vrijeme Zenica NAM Zuzla 3.Moja okolina – Udžbenik i Radna sveska Autori: Vildana Mujkić, Dijana Kovačević, Zarmen Hamidović; Izdavač - Vrijeme Zenica NAM Tuzla 4.Muzička / glazbena kultura Autor: Refik Hodžić; Izdavač - Vrijeme Zenica i NAM Tuzla 5. Engleski jezik - III_razred English Adventure 1 – Pearson Longman 6. Vjeronauka za III razred osnovne škole Autori: Mina Pleh, Muamer Tinjak, Melika Nezirova; Izdavač – Sarajevo 2006, ElKalem za IV: 1.Čitanka - „BOJA SREĆE“ Autor: Zehra Hubijar; Izdavač - Bosanska riječ - Sarajevo 2.. Matematika - Udžbenik i Radni list Autor: Boško Jagodić; Izdavač - Sarajevo Publishing - Sarajevo 3.. Moja okolina - Udžbenik Autor: Samira Lugavić; Izdavač - Bosanska knjiga - Tuzla 4.Muzička kultura – Udžbenik Autor: Selma Ferović; Izdavač - Sarajevo Publishing - Sarajevo 5.Engleski jezik DIP IN 4 – Udžbenik i Radna bilježnica Autori: Mirela Vasić, Zerifa Kazazović; Izdavač - Sarajevo Publishing - Sarajevo 6.Vjeronauka Autor: Hazema Ništović; Izdavač - EL KALEM višnja knjiga nemam, ali ako treba robice za curice uvijek od L ima nešto, ako bude neka akcija u tom pogledu piši mi na FB jer ovdje slabo ulazim sa mobitela
|
|
|
|