RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

minja_ -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.9.2012 11:37:49)

ja ne znam nikog od mladje raje da bi me ubijedio da bi mogao iznijeti ulogu mr Greya. Od zena samo molim Boga da ne bude ona iz Sumrak sage, previse mi je neuroticna. Jedino onu malu iz Harija Potera mogu zamisliti.

Visnja RR -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.9.2012 11:39:04)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ne vjerujem da se ova knjiga moze i blizu ekranizirati...izgubi se ona "fantazija" ili carolija dok je citas... nikad film ne moze docarati knjigu...

oato mislim...čak sma mišljenja da emociju neće nit jedna glumac moći ''dočarati'' meni je crvena soba totalno nebitna koliko mi je bitno ''kako dođu do nje, zbog čeka, i šta on uradi nakon svega''

ja upravo krećem u osvajanje drugoga djela....
početak je obećavajući...tajan ovoga čovjeka mi je nagovještena''
i tom smisli složila bi se sa pocahontas odraz današnjega vremena je u ovoj bestseleru... stim da je sve to bilo i prije...međutim prije je sve bilo tabu...a danas već nije...

jedino mi se nikako ne dopada njihova mladost...
godine njene mi i stoje...al njegove nikako...bar 33 da su mu zadali lakše bih svarila djelove knjige...

ajd njoj i na oprostis godine ...ali njemu bih i ja dala bar 33 ...najmanje
mada su uvjek bili zanimljivi mladi muskarci koji u sebi nose jacinu... ah, oh, uh [sm=smiley36.gif]

henna ze -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.9.2012 11:39:39)

IZVORNA PORUKA: minja_

ma i ona zacas svrsi, pa su tu negdje, minuta, dvije

zato i jest naučna fantastika...to koliko i kako ona ima orgazme...pa nevjerovatno

Hanady RR -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.9.2012 11:40:14)

IZVORNA PORUKA: palachinken

ne vjerujem da se ova knjiga moze i blizu ekranizirati...izgubi se ona "fantazija" ili carolija dok je citas... nikad film ne moze docarati knjigu...

Može, ako nađu glumce koji imaju onako dobro hemiju.
Meni je skroz super dodatak, na kraju treće knjige, opis njihovog prvog susreta, ali iz njegove perspektive [sm=smiley1.gif]

neka...polako u otkrivanju...trica nastupa noćas[sm=smiley36.gif]

animagical -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.9.2012 11:41:04)

IZVORNA PORUKA: palachinken

Može, ako nađu glumce koji imaju onako dobro hemiju.
Meni je skroz super dodatak, na kraju treće knjige, opis njihovog prvog susreta, ali iz njegove perspektive [sm=smiley1.gif]

ja sam nekad davno citala lipstick jungle i kontala kako bi pokvarili da snime film, a evo sada na fox-u ide serija i niej uopste losa, samo malo drugacija...

Hanady RR -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.9.2012 11:42:37)

IZVORNA PORUKA: henna ze

zato i jest naučna fantastika...to koliko i kako ona ima orgazme...pa nevjerovatno

hm...
meni taj dio nije naučna fantastika...[sm=zmeden.gif]

meni je naučna fanstastika u djelovima gdje on se 'topi'' bze obzira na čahuru u kojoj tip jeste...
i način njena da to toga dođe...mlada, neiskusna...previše mi je sposobna za tako nešto...a opet možda je u tome i fol...toj njenoj naivnosti[sm=zmeden.gif]

Odoh čitati...
imama temperaturu..paracetamol i nastavak[sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.9.2012 11:42:43)

njeni orgazmi su skroz logicni kad je u rukama muskarca koji dobro poznaje zensko tjelo... i kad imaju onakvu hemiju... [sm=smiley1.gif]

veeseelaa -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.9.2012 11:43:49)

njeni orgazmi su skroz logicni kad je u rukama muskarca koji dobro poznaje zensko tjelo... i kad imaju onakvu hemiju

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

zvončica -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.9.2012 11:44:27)

... ah, oh, uh [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley4.gif]
[sm=jezicek.gif]

Hanady RR -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.9.2012 11:45:05)

njeni orgazmi su skroz logicni kad je u rukama muskarca koji dobro poznaje zensko tjelo... i kad imaju onakvu hemiju... [sm=smiley1.gif]

ti si to ljepše sročila[sm=smiley36.gif] i smjelije svakako...
e tu mi godine i njena način ne idu u glavu...
mislim...sa 21...odjednom i SVE...i topi led...
il je ona glavnija do njega u ovoj knjizi al mi iz ženske perspektive bez odlaska 'na onu stranu'' to nismo dokučile...

[sm=smiley36.gif]

minja_ -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.9.2012 11:47:10)

ma samo da je njemu malo vise godina, sve bih povjerovala[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

pocahontas -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.9.2012 11:49:13)

IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Pročitala kratki sadržaj na netu, saznala sve o čemu se radi i meni dovoljno. Apsolutno me ne privlači i ne razumijem čemu baš ovolika pomama.

Svaki bestseler tog tipa koji izazove ovakvu senzaciju zapravo je i neko ogledalo vremena i društva u kojem živimo i mislim da je zato vrijedno pročitati....

"crvena soba" nije stvar ovog vremena...postojala je uvjek [sm=smiley1.gif]

da, ali nije se o tome toliko pricalo...

henna ze -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.9.2012 11:51:37)

hm...

meni je naučna fanstastika u djelovima gdje on se 'topi'' bze obzira na čahuru u kojoj tip jeste...
i način njena da to toga dođe...mlada, neiskusna...previše mi je sposobna za tako nešto...a opet možda je u tome i fol...toj njenoj naivnosti[sm=zmeden.gif]

Odoh čitati...

iz iskustva znam kako naivnost..i to dijete u ženi topi, pa čak i likapoput mr. Greja.( samo ovaj moj je bio par milijardi lakši jel?)..a za ovo drugo..vidjećeš višnja kako odmiče knjiga..prosto postaje naučna fantastika....barem za mene....joj..ma sve me vuče ovo za jezik..nikako da upakujem i ispadnem pametna,a ne oktrijem previše..

Visnja RR -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.9.2012 11:51:54)

da li bi ovaj mali mogao biti Gospodin Grej...mada je ovo stara fotka ...
[img]http://www.dodaj.rs/f/1C/nn/3q8c5ZP3/anthony-delon-443874l.jpg[/img]

Visnja RR -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.9.2012 11:53:16)

hm...

Odoh čitati...

iz iskustva znam kako naivnost..i to dijete u ženi topi, pa čak i likapoput mr. Greja.( samo ovaj moj je bio par milijardi lakši jel?)..a za ovo drugo..vidjećeš višnja kako odmiče knjiga..prosto postaje naučna fantastika....barem za mene....joj..ma sve me vuče ovo za jezik..nikako da upakujem i ispadnem pametna,a ne oktrijem previše..

razumijemo se...[sm=smiley1.gif] povuci rucnu svakih malo [sm=smiley36.gif]

henna ze -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.9.2012 11:57:17)

haha..ma ovo prava auto škola..ja da vučem ručnu svako malo, a nečiji muževi da idu u rikverc.eto šta ispade [sm=jezicek.gif]

ladyblue RR -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.9.2012 12:03:36)

oooo da, itekako[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Hanady RR -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.9.2012 12:23:53)

nevjerovatno...od ovoliko scena svega i svačega i priče, rpiče, rpiče...bože koliko on pričat može[sm=smiley36.gif]
mene sad užasno zanima ''koji je njemu klinac sa ovom hranom?'' pa jesi jela, jesi jela, hajmo da jedemo[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]

palachinken -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.9.2012 12:26:52)

Polako Hanady, sve će ti se kazat'
[sm=smiley1.gif]

muaaa -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.9.2012 12:29:16)

nevjerovatno...od ovoliko scena svega i svačega i priče, rpiče, rpiče...bože koliko on pričat može[sm=smiley36.gif]
mene sad užasno zanima ''koji je njemu klinac sa ovom hranom?'' pa jesi jela, jesi jela, hajmo da jedemo[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]

Pa da ima snage za hm,hm...joj jesi ti.nemoze se gladnog stomaka nista....ja ko padobranac[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

sporty mamaa -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.9.2012 12:32:44)

Moradoh se vratit na pocetak teme da skuzim o cemu je rijec[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Sad ste me zaintrigirale, gdje se knjiga moze procitat[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Visnja RR -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.9.2012 12:44:23)

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Moradoh se vratit na pocetak teme da skuzim o cemu je rijec[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Sad ste me zaintrigirale, gdje se knjiga moze procitat[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

imas dva linika na trecoj stranici ove teme ...prvi i drugi dio knjige...

minja_ -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.9.2012 12:48:48)

mene sad užasno zanima ''koji je njemu klinac sa ovom hranom?'' pa jesi jela, jesi jela, hajmo da jedemo[sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif]

ja mislim da je i to dio kontrole nad njom, zapravo da ni u tom pogledu ona nema pravo izbora - san, hrana, seks, on u svemu ima kontrolu.

Hanady RR -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.9.2012 12:58:13)

mene sad užasno zanima ''''koji je njemu klinac sa ovom hranom?'''' pa jesi jela, jesi jela, hajmo da jedemo[sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif]

ja mislim da je i to dio kontrole nad njom, zapravo da ni u tom pogledu ona nema pravo izbora - san, hrana, seks, on u svemu ima kontrolu.

moguće...al nešto u njemu i ta hrana...
ima neka kvaka sa tom hranom ''''jača'''' do kontole čak...
naću je ja...
ih djeca s ananom, ja pod temperaturom u ležećem položaju...ima da iščitam pa makar[sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (26.9.2012 12:59:00)

Meni je ona definitivno Ana
http://www.google.ba/search?q=natalie+portman&hl=en&prmd=imvnso&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=o99iULb9DofIswbcjYC4DQ&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=619

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>