LieToMe RR -> RE: 50 nijansi sive! Erotska bajka ili...? :) (28.11.2017 10:25:21)
|
IZVORNA PORUKA: aidana IZVORNA PORUKA: LieToMe RR IZVORNA PORUKA: aidana IZVORNA PORUKA: LieToMe RR IZVORNA PORUKA: Visnja RR jesu li isti glumci? ma meni ona i nije loša...kontam i teba da bude obična cura ...ali njega nikako ne mogu sažvakati...ne bih ga nikako mogla nazvati Sivi nego Mrljavi :) meni bi recimo vise u ovu ulogu pasao Michael Fassbender (opez ja sa njim [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]) ili mozda cak i Jude Law, ili mozda Nikolaj Costas-Waldau nisam citala knjige i mozda je to i bolje, nemam nikakvu predstavu ni o njemu ni o njoj Ovi tvoji prijedlozi su prestari[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Christian Grey ima 28 godina[sm=smiley36.gif] kako bolan Michael Fassbender prestar [sm=zmeden.gif] Kod muskaraca je tanka ta linija, sem toga ovaj Gray izgleda ko pubertetlija, trebao bi da bude neko zreliji koga je zivot malo trao pa izgleda odraslije, zrelije... mocnije...ono da mu padas pred noge i kazes uzmi me [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Zato je Michael Fassbender idealan primjer za kandidaturu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Nema covjek ni 40 ljeta a izgleda kao dobar dan [sm=smiley36.gif] Sto bi rekla Galicia sama bi mu dala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Bem ti film, kod mene gori na poslu a mi o 50 nijansi sive i Michael Fassbenderu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Proguglah ga...40 godina... Ne izgleda on meni bas kao da ima manje od 30 godina, ali daleko od toga da nije dobar [sm=smiley2.gif] Ne bih da ga uvrijedim. [sm=smiley36.gif]Da imas viska slobodnog vremena garant bi pokrenula neki BiH Michael Fassbender fan club[sm=smiley36.gif] realno kad je film sniman imao je 37-36 sta fali 10 godina gore dole [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ja opet nekako kontam treba neko ko ima na licu oziljke toga svega sto je prosao (a nisam citala knjige vjerovatno su bolje napisali) ja po ono malo sekvenci o kojima jepricao o sebi u prvom i drugom dijelu skontah da je imao pravo tesko djetinjstvo a to bi trebalo da ostavi neke oziljke tipa malo grubosti u faci, malo ozbiljnije i zrelije crte Ma machial Fassbender mi pade onako na pamet gledala sam frisko 2 filma [sm=smiley36.gif] mogao bi se iskopati jos neko a da ne izgleda baby face Nemam ja vremena za te fan clubove...djecija masta moze svasta [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|